Özbek, şampiyonluk kupasını kaldırdı

12 yıl sonra Bayburt’un ilk profesyonel takımı olmayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulübüne teşekkür ziyaretinde bulunan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, ziyarette şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Özbek, şampiyonluk kupasını kaldırdı
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor kulübünü ziyaret etti. 12 yıl sonra Bayburt’un ilk profesyonel takımı olmayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve Genel Kaptanı Hakan Kobal’a 3. Lig’e yükselme başarısından dolayı teşekkür eden Özbek, ziyarette daha önce kutlamalarına katılamadığı şampiyonluk kupasını da kaldırdı.

Özbek, burada yaptığı açıklamada milletvekilliği süreci içerisinde en heyecanlı günlerinden birini yaşadığını söyledi.

“3. Lig’e çıktığımız 90 dakikayı hiçbir zaman unutmuyorum. Biz yoğun programımız nedeniyle maçı izleyemedik. Basından takip ettiğimiz kadarıyla şampiyon takımımızı şehir bütünüyle bağrına bastı. Bayburt, doyasıya bir sevinç yaşadı. Şampiyonluk kupasını Bayburt’a getirdiğimiz için mutluyuz, sevinçliyiz” diyen Özbek, şampiyonluğu taraftar, yönetim ve futbolcu birlikteliğine borçlu olduklarını söyledi.

Özbek, “Benim de şampiyonluk kupasını kaldırmam bugüne nasip oldu. Bu kupanın şehrimize gelmesinde bize en büyük desteği veren Bayburt Grup yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Şentürk’e ve bugün bana yönetim adına plaket takdim eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk’e ve yönetim kuruluna, Bayburtspor denildiği zaman onun için her şeyin bittiği sadece Bayburtspor’un ön plana çıktığı Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’a, büyük emek sarf eden teknik direktör Bülent Topuzoğlu hocamıza,  takım ve kadro ne kadar güçlü olursa olsun onlar olmadan bu işin anlamının olmayacağı 12. adam olan taraftarlarımıza, ve bu zaferin baş mimarları olan teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Özbek, şampiyonluk için fedakarlık gösterip maçtan maça koşan ve tüm Bayburtluları karşılaşmalardan haberdar eden basın mensuplarına da ayrıca teşekkür etti. 

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise yoğun programından dolayı final maçını izleyemeyen Özbek’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, şampiyonluğun baş mimarlarından birinin olduğunu belirttiği Özbek’e plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.