Orhan Aydoğdu unutulmadı

Bayburtspor eski futbolcusu Orhan Aydoğdu memleketi Gümüşhane’de anıldı.

Orhan Aydoğdu unutulmadı
Bayburt Postası - Bayburtspor eski futbolcusu Orhan Aydoğdu memleketi Gümüşhane’de anıldı. Geçtiğimiz yıl Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcu ve Telekomspor Teknik Direktörü Orhan Aydoğdu ile CHP Gümüşhane eski İl Başkanı ve Telekomspor Başkanı Erkan Pelit vefatlarının 1. Yılında anıldı.



1987-88 yılllarında Bayburtspor forması giyen ve futbol yaşantısında Gümüşhanespor’a önemli hizmetleri olan Orhan Aydoğdu ile kendisiyle aynı kaderi yaşayan Erkan Pelit adına turnuva düzenlendi ve ayrıca mevlit okutuldu.

Vefatlarının 1. yıldönümüne özel düzenlenen etkinlikler kapsamında minikler futbol turnuvası ile Trabzon ve Gümüşhane yıldızlar karması futbol müsabakası düzenlendi. 

Etkinlikler kapsamında ayrıca, akşam namazının ardından Kemaliye Cami’de mevlid okutuldu.


Anahtar Kelimeler:
Orhan AydoğduErkan Pelit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.