Onur’un aklına dayanamadı

Bayburt Postası - İtalya’nın Milano kentinde devam eden Dünya Boks Şampiyonası’nda 64 kilo boksörümüz Onur Şipal’le “onur duymaya” devam ediyoruz. Dördüncü günde ringe çıkan boksörümüz Şipal, Avrupa şampiyonu Ermeni boksör Eduard Hambardzumyan karşısında akıl dolu bir maç çıkardı. İlk raundu 1-1 sona eren karşılaşmanın tam bir taktik savaşı halinde geçen ikinci raundunda 2-0’lık üstünlük yakalayan boksörümüz son raunda 3-1 önde girdi. Bu üstünlüğünü koruyan boksörümüz 3-1’lik galibiyetle üçüncü tura yükseldi. Onur Şipal, 8 Eylül Salı günü Kazak boksör Rustam Svayev ile çeyrek final için mücadele edecek.

Onur’un aklına dayanamadı

Onur ŞipalBayburt Postası - İtalya’nın Milano kentinde devam eden Dünya Boks Şampiyonası’nda 64 kilo boksörümüz Onur Şipal’le “onur duymaya” devam ediyoruz. Dördüncü günde ringe çıkan boksörümüz Şipal, Avrupa şampiyonu Ermeni boksör Eduard Hambardzumyan karşısında akıl dolu bir maç çıkardı. İlk raundu 1-1 sona eren karşılaşmanın tam bir taktik savaşı halinde geçen ikinci raundunda 2-0’lık üstünlük yakalayan boksörümüz son raunda 3-1 önde girdi. Bu üstünlüğünü koruyan boksörümüz 3-1’lik galibiyetle üçüncü tura yükseldi. Onur Şipal, 8 Eylül Salı günü Kazak boksör Rustam Svayev ile çeyrek final için mücadele edecek.


Sabah seansında 51 kiloda ringe çıkan Erdal İnanlı ise aldığı mağlubiyetle elendi. İlk turu bay geçen boksörümüz İngiliz Khalid Yafia’ya 13-3 yenilerek tribüne çıktı. Şampiyonada bugün 48 kilo temsilcimiz Ferhat Pehlivan Rus Ayrapetyan, 54 kilo Mehmet Topçakan Japon Marugame ve 75 kilo Adem Kılıççı Slovak Varga ile üçüncü tura yükselme mücadelesi yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.