Onur Şipal'in buruk sevinci

İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli boksör Onur Şipal, buruk bir sevinç yaşıyor.

Onur Şipal'in buruk sevinci
Bayburt Postası - Kariyerinde çok sayıda şampiyonluk bulunan Onur Şipal, Akdeniz Oyunları'nda yaşadığı talihsizlik nedeniyle turnuvayı üçüncülükle tamamladığını söyledi.

Çeyrek final maçında yüzüne 5 dikiş atıldığı için yarı final maçına çıkmasına doktorların müsaade etmediğini ifade eden Onur, "Şampiyonluk bekliyordum. Çeyrek final maçında bir talihsizlik yaşadım. Gözümün altında bir açılma oldu. Açılma olmasına rağmen o maçı kazandım ve madalyayı garantiledim." dedi. 

Onur, Türkiye'ye birincilikle döneceğine inancının tam olmasına karşın gözünün altındaki açılma nedeniyle yaşadığı talihsizlikle bunu gerçekleştiremediğini kaydetti.

Yine de Türkiye'ye madalya kazandırdığı için gururlu olduğunu belirten Onur Şipal, şu değerlendirmede bulundu:

"En azından bir madalya kazandırdım diye gururluyum ama şampiyonluk olmadığı için de buruk bir sevinç var. Gelecek yıl Avrupa ve dünya şampiyonaları yapılacak. Bu şampiyonalar için hocam Seyfullah Dumlupınar ile çalışmalarımıza başladık. Seneye bunları değerlendireceğiz ve bizim için asıl önemli olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için çalışacağız. Aslında şu andaki turnuvalar, şampiyonalar olsun hepsi Tokyo'nun adımı."AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.