Onur Şipal "Haklarını helal etsinler"

Rio Olimpiyat Oyunları'ndan sürpriz bir şekilde elenen milli boksör Onur Şipal, maç sonunda yaptığı açıklamada gözyaşlarını tutamadı.

Onur Şipal "Haklarını helal etsinler"
Bayburt Postası - Rio Olimpiyat Oyunları'ndan sürpriz bir şekilde elenen milli boksör Onur Şipal, maç sonunda yaptığı açıklamada gözyaşlarını tutamadı. Altın madalya için mücadele ettiği erkekler 69 kiloda ilk turunda Bulgar Simeon Chamov'a yenilerek elenen milli boksör Şipal, şanssızlık yaşadığı maçta kaşı açılmıştı. Maç esnasında görme bozukluğu yaşayan Onur, daha sonra toparlayamadığı müsabakada rakibine 3­-0 kaybetmişti.

Müsabaka sonunda TRT'ye konuşan Şipal, gözyaşlarını tutamadı. Aylardır hazırlandığı olimpiyatlarda madalya hedeflediğini anlatan milli boksör, "Maçta elimden geleni yaptım. Birinci rauntta kaş açılması oldu.  Ondan sonra maçın içerisinde puslu görmeye başladım. Sağ tarafımda küçük bir görme zorluğu oldu. Dediğim gibi maç artık bitti. Oraya dönemeyiz. Bundan sonraki hedefimize de bakacağız. Olimpiyatlardan önce 7 aydır evimden ayrıydım. Önce bir evime gideyim, daha sonra bakacağım" dedi.

Muhabirin "Buradan 15 Temmuz şehitlerine bir mesajın olacak mı?" şeklindeki sorusuna gözyaşlarıyla cevap veren Şipal, "Ben buradan madalyamı onlara hediye etmek istiyordum. Olmadı, haklarını helal etsinler" derken konuşmakta zorlanan Şipal'e TRT muhabiri sarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H.Haluk AKKOYUNLU 8 yıl önce

Ağlama sen.. Sil gözyaşlarını ÇÜNKÜ Sen bu mağlubiyeti hak etmedin. Onurum SEN Bizim gururumuzsun. Seninle ve Seyfullah DUMLUPINAR hocamla ne kadar övünsek azdır. Allah seni doğuran ANADAN, bakıp büyüten BABADAN ve bu günlere gelmende emeği geçen herkesten razı olsun. Tarafsız bir şekilde maçın tüm raundlarını defalarca izledim.. Aldığın talihsiz bir yumruk maçın kaderini değiştirdi, hepsi bu yoksa gerçekten maçın galibi sendin.. Olsun üzülme CANIN SAĞOLSUN senin..Nasip değilmiş diyelim.. Bize bu gururu yaşattığın için çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Yüce ALLAH yar ve yardımcın olsun Kardeşim. H.Haluk AKKOYUNLU