Önder, yarı finalde… Bronz madalya cepte…

Akdeniz Oyunları heyecanı sürüyor. Boksta gururumuz olmaya devam eden Önder Şipal, ilk maçını Suriyeli rakibi ile yapmış, 11-3 gibi farklı bir skorla bu turu geçerek çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde ki rakip ünlü bir Arnavut’tu. Önder, Arnavut rakibi Vetmir Kuci’yi oldukça rahat bir maç sonunda 10-1’lik skorla geçip, bir tur daha atladı. Böylelikle Önder Şipal, yarı final karşılaşması öncesinde bronz madalyayı garantilemiş oldu. Önder Şipal’in yarı finalde Boşnak rakibi ile mücadele edecek. Önder Şipal’in yanı sıra dün ringe çıkan sporcularımız başarılı maçlar çıkardılar. 81 kiloda Önder Özen, Mısırlı Elmohamedy Elafy’ye karşı 9-1’lik skorla galibiyete uzandı ve tur atladı. Yine 48 kiloda Ferhat Pehlivan, 57 kiloda Kerem Gürgen, 75 kiloda Adem Kılıçcı ve 60 kiloda Yakup Kılıç, yarı finale çıkan Türk boksörler oldu. Bu sporcularımızda böylece bronz madalyayı garantilemiş oldular.

Önder, yarı finalde… Bronz madalya cepte…

Yarı finale çıkan sporcumuz, Akdeniz Oyunları'nda bronz madalyayı garantilediAkdeniz Oyunları heyecanı sürüyor. Boksta gururumuz olmaya devam eden Önder Şipal, ilk maçını Suriyeli rakibi ile yapmış, 11-3 gibi farklı bir skorla bu turu geçerek çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde ki rakip ünlü bir Arnavut’tu. Önder, Arnavut rakibi Vetmir Kuci’yi oldukça rahat bir maç sonunda 10-1’lik skorla geçip, bir tur daha atladı. Böylelikle Önder Şipal, yarı final karşılaşması öncesinde bronz madalyayı garantilemiş oldu. Önder Şipal’in yarı finalde Boşnak rakibi ile mücadele edecek. Önder Şipal’in yanı sıra dün ringe çıkan sporcularımız başarılı maçlar çıkardılar. 81 kiloda Önder Özen, Mısırlı Elmohamedy Elafy’ye karşı 9-1’lik skorla galibiyete uzandı ve tur atladı. Yine 48 kiloda Ferhat Pehlivan, 57 kiloda Kerem Gürgen, 75 kiloda Adem Kılıçcı ve 60 kiloda Yakup Kılıç, yarı finale çıkan Türk boksörler oldu. Bu sporcularımızda böylece bronz madalyayı garantilemiş oldular.

Yarı final maçlarında Önder Şipal ve Önder Özen Boşnak, Ferhat Pehlivan İspanyol, Kerem Gürgen Cezayirli, Adem Kılıçcı Fransız ve Yakup Kılıç da İtalyan rakipleriyle finale çıkabilmek için karşılaşacaklar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.