Önder Şipal’den zafer selfiesi

Milli sporcu Önder Şipal, kardeşi Onur Şipal’in zaferini bir selfie çekerek takipçileriyle paylaştı.

Önder Şipal’den zafer selfiesi
Bayburt Postası - Milli sporcu Önder Şipal, Uluslararası Boks Birliği'nin (AIBA) düzenlediği profesyonel boks turnuvasında olimpiyat vizesi alan kardeşi Onur Şipal’in zaferini bir selfie çekerek takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, antrenörleri Seyfullah Dumlupınar için “Bizi buralara kadar getiren hocamız, babamız” diyerek söz eden milli sporcu, hemşehrileri için de, “Bizden dualarını esirgemeyen tüm Bayburt halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Önder Şipal, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de oynanan turnuvada 4’te 4 yaparak altın kemerin sahibi olan ve 2016 Rio Olimpiyatları vizesini alan kardeşi Onur Şipal adına paylaştığı teşekkür mesajında şöyle dedi:

"Öncelikle bizi buralara kadar getiren hocamız, babamız Seyfullah Dumlupınar'a, Fenerbahçe Boks Şubesi Kaptanı abimiz Mert Öztemel'e, annem, babam, bizden dualarını esirgemeyen tüm Bayburt halkına teşekkür ediyorum. Bize inanan herkesten Allah razı olsun, dua sizden çalışmak bizden. Rabbim bizleri darda koymasın inşallah"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.