Önder Şipal, Suriyeli rakibine ne yaptı?

16. Akdeniz Oyunları İtalya’da devam ediyor. Madalya yağmuruna dönüşen Akdeniz Oyunları’nda 2 Bayburtlunun olması ise bizler için ayrı bir gurur tablosu. Bir yandan Milli takımlarımızda bulunan sporcularımızın başarılarını izliyor, diğer yandan da Şipal Kardeşlerin ülkemize getirebilecekleri madalyaların heyecanını yaşıyoruz. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi 69 kiloda temsil eden Önder Şipal’in ilk rakibi Suriyeli’ydi.  Önder, bekleneni yaptı ve rakibini 11-3 sayıyla yenerek çeyrek finale yükseldi. Önder’in çeyrek finaldeki rakibi ise Arnavut. Oyunlarda yarın, 60 kiloda Yakup Kılıç Kıbrıs Rum Kesimi, 64 kiloda Onur Şipal Mısırlı, 54 kiloda Abdullah Dursun Faslı ve 57 kiloda Kerem Gülgen, Mısırlı rakipleri karşısında çeyrek final maçlarına çıkacak.

Önder Şipal, Suriyeli rakibine ne yaptı?

Önder Şipal çeyrek finale yükseldi16. Akdeniz Oyunları İtalya’da devam ediyor. Madalya yağmuruna dönüşen Akdeniz Oyunları’nda 2 Bayburtlunun olması ise bizler için ayrı bir gurur tablosu. Bir yandan Milli takımlarımızda bulunan sporcularımızın başarılarını izliyor, diğer yandan da Şipal Kardeşlerin ülkemize getirebilecekleri madalyaların heyecanını yaşıyoruz. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi 69 kiloda temsil eden Önder Şipal’in ilk rakibi Suriyeli’ydi.  Önder, bekleneni yaptı ve rakibini 11-3 sayıyla yenerek çeyrek finale yükseldi. Önder’in çeyrek finaldeki rakibi ise Arnavut. Oyunlarda yarın, 60 kiloda Yakup Kılıç Kıbrıs Rum Kesimi, 64 kiloda Onur Şipal Mısırlı, 54 kiloda Abdullah Dursun Faslı ve 57 kiloda Kerem Gülgen, Mısırlı rakipleri karşısında çeyrek final maçlarına çıkacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.