“Ona ihtiyacımız var“

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgili bir açıklama geldi.

“Ona ihtiyacımız var“
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgili bir açıklama geldi.  Milli Takımlardan Sorumlu Üye Fethi Heper tarafından yapılan açıklamada, “Ona ihtiyacımız var” denildi.

Gökhan Töre ile bir arkadaşı tarafından milli takım kampında silahlı tehdit yaşadıktan sonra milli takımdan bir süre ayrı kalan Çalhanoğlu’nu Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in iki oyuncuyu arayıp Hollanda maçı öncesi davet ettiği iddia ettiği konuşulurken, Milli Takımlardan Sorumlu Üye Fethi Heper de milli oyuncuya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Heper, “Milli Takım’ın Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’na gereksinimi var. Özellikle de Çalhanoğlu’na gereksinimi var. Olur ya da olmaz bilmiyorum, forma giyme konusuna kendileri karar verir. Şayet Hakan çok fazla iyi, çok fazla kaliteli bir futbolcu” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.