Olimpik yüzme havuzu gün sayıyor

2012 yılında inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmet için gün sayıyor.

Olimpik yüzme havuzu gün sayıyor
Bayburt Postası - 2012 yılında inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmet için gün sayıyor. 5.5 milyon lira tutarındaki dev yatırım yaz sezonu bitmeden faaliyete geçmiş olacak.

İç ve dış yapım işlerinin tamamı sona eren havuz iç bölümünde plandan kaynaklanan bazı sorunlar giderilmeye çalışıyor. 550 kişilik tribün kapasitesi bulunan yüzme havuzu tesisinde çocuk havuzu, sauna ve fitness salonu da yer alıyor.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, yaz sezonu bitmeden faaliyete geçecek yüzme havuzunun abone türü veya günlük ücretli bir şekilde vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Ramazan’ın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı ile son görüşmelerin yapılacağını ve eksiklerin tamamlanması için girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Karakaşoğlu, “Bayburt için gerekli bir tesisti. Bundan sonra bakanlığın sportif faaliyetlerine ev sahipliği yapabileceğiz. Bunun yanı sıra Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri gibi etkinliklerde özel yarışmalar tertip edebileceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dost acı söyler 10 yıl önce

Belki de bu sayede Türkiye'nin ilk kadın olimpiyat medalisti Bayburt 'tan çıkar... Tamam tamam gülmeyin. Badem bıyık belediye çalışanları ve eşrafı için bedava hamam hizmeti görür diyecektim dilim sürçtü....

Avatar
havuzcu 10 yıl önce

sayın KARAKAŞOĞLUNU havuz çalışanlarını zor günler bekliyor.Allah yardımcıları olsun.

Avatar
KadirIST 10 yıl önce

Bu dev yatırımdan ziyade olsa olsa vizyonsuz siyasetçilerin günü kurtarması ya da milletin gözünü boyamak için verilmiş sus payıdır. Son 10 yıl içerisinde çevre illerin aldığı yatırımlara birde Bayburt a yapılan yatırımlara bakın acı tabloyu kendi gözlerinizle görün. Gümüşhaneye tren yolu yapılır Bayburt a havuz, Erzurum a bölgenin en büyük hastanesi yapılır Bayburt a şelale, Erzincan a 70 milyon tl ye yakın değere sahip kombine yapılır Bayburt ta 5 yıldır bir kadın doğum hastanesini bitiremezler. Vs, vs, vs.... Allah şu mübarek Ramazan ayının hürmetine bu milleti vasıfsız siyasetçilerin, vizyonsuz yöneticilerin elinden kurtarsın inşallah...

Avatar
Hasan 10 yıl önce

13 yıl önce 2001 yılında belediye bütçesi ile yapılan yarı olimpik havuz şu an bazı belediye başkanlarının egoları yüzünden atıl durumdadır. Keşke bu yatırım yapılmadan önce ilimizin ileriyi gören yöneticileri bir protokol ile o havuzu gençlik spor bakanlığına devretselerdi buraya harcanan paralar farklı yatırımlar için kullanılsaydı. Akıl akıl .....

Avatar
evren kalac 10 yıl önce

havuz yarı olimpik.iki kulaç atsan karşıdasın.o bile çok Bayburtlulara mantığı ile yapılmış.

Avatar
Aliii 9 yıl önce

Havuz tam olarak nereye yapılıyor