Olimpik havuz açılmadan sökülmeye başlandı

Bayburt’ta yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun açılışı gecikti.

Olimpik havuz açılmadan sökülmeye başlandı
Bayburt Postası - Bayburt’ta yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun açılışı ertelendi. Daha önce yapılan açıklamaya göre son rötuşların tamamlandığı ve hizmete girmesi beklenen olimpik havuzda su kaçağı meydana geldiği açıklandı. Sorunun giderilmesi için havuz zemininin yeniden söküldüğü belirtildi.

Yarı olimpik yüzme havuzunun akıbeti konusunda bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, ”Bizlere en çok soru yöneltilen konulardan birisi durumunda olan yüzme havuzunun geçici kabulü yapılmış durumda. Fakat geçici kabul sonrası ortaya çıkan yapısal eksiklikler ve noksanlar var. Şuanda havuz çanağı adını verdiğimiz bölümde su kaçağı meydana gelmiş durumda. Bu nedenle havuz içerisinde fayanslar sökülerek yeniden onarım yapılıyor. Bu onarım sonrasında sorun giderilmiş olursa havuzumuz hizmete başlayacaktır” dedi. 

Karakaşoğlu, ne zaman hizmete gireceği konusunda ise “Açılması konusunda süre veya gün veremiyoruz. Çünkü bu tür yapım işlerinde garanti çözüm olmuyor. Onarım bittikten sonra iki hafta süreyle suyun havuza dolmasını beklemek durumundayız. Bu aşamada tamamlandıktan sonra yetkililer, teknik elemanlar sorun yoktur dediklerinde havuzumuz hizmete girecektir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozer yildi 9 yıl önce

Hangi isleri doğru ki

Avatar
Ahmet aslan 9 yıl önce

Turkiyede Kacırmayan havuz varmı.Milleti de öyle kandırıyor

Avatar
Safak güngör 9 yıl önce

Ne kaçaklar var...