Muharrem Kılıç, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek

Bayburtlu bilardocu Muharrem Kılıç, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

Muharrem Kılıç, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek
Bayburt Postası - Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından üç etaplı olarak yapılan 8-15 yaş arası 2017 yılı Türkiye Pool Şampiyonası (Cepli Bilardo) sonucunda Bayburt'tan Muharrem Kılıç dereceye girerek, milli takım adayı olmaya hak kazandı.

Antalya'da üç etaplı olarak yapılan şampiyona sonucunda genel klasmanda üçüncülük kazanan Muharrem Kılıç, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

"Çocuklarınızı bilardoya yönlendirin"

Son yıllarda Bayburt'ta bilardoya genç sporcular kazandıran Üç Bant Bilardo Milli Takım Antrenörü Cevdet Türker, bu başarının kendileri ve Bayburt için önemli olduğunu belirterek, "Temmuz 2018'de Hollanda'da yapılacak Avrupa Pool Bilardo Şampiyonası'na (Cepli Bilardo) yönelik hazırlıklarımız yoğun tempoda devam ediyor. Bayburt'ta Muharrem Kılıç ile beraber yetiştirdiğimiz 10-12 yaş arası gelecek vaat eden diğer bilardocularımızın da önümüzdeki şampiyonalarda başarılı olacaklarını hatta ülkemizi temsil edeceklerini umuyorum. Başarıya giden yolda elbette ailelerin de etkisi büyük. Çocuklarının gelişimlerini düşünen ailelere, çocuklarını bilardoya yönlendirmelerini tavsiye ediyorum. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan KAYMAZ 6 yıl önce

Saygıdeğer Antrenörü Cevdet TÜRKER Bey'in emeği çok büyük. Çocuklarımızin kabiliyetleri erken yaşlarda tespit edilmesi ve geliştirilmesi gerekir ki ulusal ve uluslararası başarılara ulaşılabilsin..

Avatar
Ziya Kavakçı 6 yıl önce

Cevdet Türkere helal olsun
emek budur, vizyon budur. başarı bu