Muhammet Arslantaş Medipol Başakşehir’de

Bayburtlu gol makinesi Muhammet Arslantaş, genç yetenekleri dünya futbol piyasasına sunan Medipol Başakşehir’de.

Muhammet Arslantaş Medipol Başakşehir’de
Bayburt Postası - Bayburtlu gol makinesi Muhammet Arslantaş, genç yetenekleri dünya futbol piyasasına sunan Medipol Başakşehir’de.

Oynadığı maç sayısından daha çok golü bulunan geleceğin yıldız adayı Muhammet Aslantaş’ı renklerine bağlayan Medipol Başakşehir, Türk futbolunun yeni yıldız adaylarını dünya futbol piyasasına kazandırmak için çalışmalarını sürüdürüyor. 

İzmir Bucaspor'un Akademik Liglerde gol kralı olan 16 yaşındaki gol makinesi Muhammet Arslantaş, futbola Trakya Fenerspor'da başladı. Bucaspor'a dörtyıl önce transfer olan Muhammet Arslantaş, Bucaspor forması altında kariyerinde oynadığı maç sayısından çok golü var. Geçtiğimiz yıl Akademik U14 Ligi'nde 28 maçta 29 gol, yine Akademik U14 Ligi Türkiye Finalleri'nde ise 4 maçta 5 gol kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.