Muhammet Arslantaş, Beşiktaş’ın gündeminde

Beşiktaş Şenol Güneş'in transferine onay verdiği Bayburtlu Muhammet Arslantaş'ı sezon sonunda kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Muhammet Arslantaş, Beşiktaş’ın gündeminde
Bayburt Postası - Başakşehir’in alt yapısında forma giyen Muhammet Arslantaş, Beşiktaş’ın takibine girdi. Güçlü fiziği ve attığı gollerle dikkat çeken oyuncuyu Siyah-Beyazlılar’ın yakından izlediği ve teknik direktör Şenol Güneş’in de geleceğe yatırım olarak alınmasına onay verdiği bildirildi. 

Aynı zamanda U17 Milli Takımı'nın da formasını giyen Muhammet için Başakşehir’le görüşmelerin, sezon sonunda yapılacağı bilgisine ulaşıldı.
 
Muhammet Arslantaş kimdir?

27 Ocak 2001 tarihinde Bayburt'ta doğan Muhammet Arslantaş futbola 2012 yılında Trakya Fenerspor'a başladı. 2 sezon burada onadıktan sonra Bucaspor'a transfer olan genç yıldız adayı transfer olduğu Bucaspor'da harika 3 sezon geçirdi ve İstanbul Başakşehirspor'un yolunu tuttu.

Bucaspor kariyerinde inanılmas istatistikler tutturan genç yıldız adayı Akademi Liglerinde oynadığı 92 maçta 88 gol attı. (Fanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.