Muhammet Arslantaş Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda

Bayburtlu golcü oyuncu Muhammet Aslantaş başarı grafiğini gün geçtikçe daha yükseğe çekiyor.

Muhammet Arslantaş Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda
Bayburt Postası - Bayburtlu golcü oyuncu Muhammet Arslantaş başarı grafiğini gün geçtikçe daha yükseğe çekiyor. Bucaspor’da oynadığı dönemde maç sayısından daha çok gol atarak dikkatleri üzerine çeken ve sezon başında genç yetenekleri dünya futbol piyasasına sunan Medipol Başakşehir’e transfer olan Muhammet Arslantaş şimdi de U17 Milli Takımına seçildi.

2001 doğumlu U17 Millilerin Avrupa Şampiyonası Eleme Turu aday kadrosu açıklandı. 2001 doğumlu oyunculardan oluşan ve teknik direktörlüğünü Ahmet Ceyhan'ın yaptığı U17 Milli Takımı, 13-19 Ekim 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde katılacağı 2017-18 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu aday kadrosunda Bayburtlu golcü oyuncu Muhammet Arslantaş da yer aldı. 

U17 Milli Takımı, 8 Ekim 2017 Pazar günü İstanbul'daki Limak Eurasia Hotel'de bir araya gelecek ve 11 Ekim 2017 Çarşamba gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. U17 Milliler, bu tarihte ise eleme turu maçları için Çek Cumhuriyeti'ne gidecek.

U17 Milli Takımı, 2017-18 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 3. Grup'ta ev sahibi Çek Cumhuriyeti'nin yanı sıra, Ermenistan ve İsrail ile mücadele edecek. 52 takımın, 4'erli olarak 13 gruba ayrıldığı 2017-18 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu'nda, gruplarını ilk iki sırada bitiren ekipler ile en iyi 4 grup üçüncüsü, Elit Tur'a yükselecek. Elit Tur'da ise Eleme Turu'nda gelen 30 takımın yanı sıra U17 Milli Takımlar Sıralaması'nda ilk iki sırada yer alarak mücadeleye Elit Tur'dan başlmaya hak kazanan Almanya ve Portekiz mücadele edecek. Toplam 32 takım 4'erli olarak 8 gruba ayrılacak. Gruplarını lider bitirecek 8 takım ile en iyi 7 grup üçüncüsü 4-20 Mayıs 2018 tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek 2017-18 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi İngiltere ise finallere direkt olarak katılacak.

Anahtar Kelimeler:
Muhammet Arslantaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.