Muhammed Çalhanoğlu Bayburt Grup'ta

Muhammed Çalhanoğlu, 1 yıllığına Bayburt Grup Özel İdarespor'da...

Muhammed Çalhanoğlu Bayburt Grup'ta
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare, Muhammed Çalhanoğlu’nu renklerine bağladı. Milan’da forma giyen Türk Milli Takımı’nın Bayburtlu yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu (22) 1 yıllığına Bayburt Grup’la anlaştı.

Babası Hüseyin Çalhanoğlu ile birlikte kulüp tesislerine gelerek kendisini 1 yıllığına Bayburt Grup'a bağlayan imzayı atan 22 yaşındaki milli futbolcu, "Benim görevim sahada iyi performans göstermek. İnşallah takımımızla birlikte bir üst lige çıkarız" dedi.

Muhammed Çalhanoğlu 19 Nisan 1995 Almanya doğumlu. Orta saha meskisinde oynayan Çalhanoğlu, iki ayağını da çok iyi kullabiliyor. Frikikleri etkili olan genç oyuncu sezon başında Gümüşhanespor formasıyla 7 maça çıkmıştı. Kupada 2 golü bulunan Muhammed Çalhanoğlu U-16 ve U-17 Türk Milli Takımı’nda da forma giymişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.