Muğla, ‘Alim Deligöz'ün başarısını konuşuyor

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, iki yılda önemli iki başarıya imza attı. Başarının ardında ise bir Bayburtlu’nun imzası var.

Muğla, ‘Alim Deligöz'ün başarısını konuşuyor
Bayburt Postası - Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, iki yılda önemli iki başarıya imza attı. Başarının ardında ise bir Bayburtlu’nun imzası var. Muğla’nın Milas ilçesinde Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Alim Deligöz, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile önemli başarılara imza atıyor.

Takımın teknik direktörlüğünü yapan ve geçtiğimiz yıl İkinci Amatör Kümede aldığı takımı 1. Amatör Kümeye çıkaran Deligöz, bu yıl ise lig bitmeden şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör Lig’e yükseldi.



Şampiyonluk sevincini kutladılar

Son oynadığı Güllük Belediyespor maçını 3-1 kazanarak şampiyon olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, şampiyonluğunu kutladı. Milas Belediyesi ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı konuşmada Beçin Gençlikspor’un şampiyonluğunu kutladı ve takımın şampiyonluk mücadelesinin her övgüye değer olduğunu söyleyerek, “Milas adına son derece güzel bir başarının sahipleri olan Beçin Gençlikspor Kulübünü, başta kulüp başkanı olmak üzere tüm yönetim ekibini, teknik sorumlularını ve sporcularını kutluyorum” dedi.

Teknik Direktör Alim Deligöz de kutlamada bir konuşma yaparak, takım olarak şampiyonluğa uzanan yoldaki emeklerini, çabalarını ve mücadelelerini anlatarak, şampiyonlukta emeği olan herkese teşekkür etti.

Bayburtspor’un eski futbolcusu

Atatürk Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu mezunu olan Alim Deligöz, Bayburtspor’un da eski futbolcusu. Bayburtspor’da uzun yıllar forma giyen Alim Deligöz, öğretmenlik mesleğine Muş’ta başlamış ve sonrasında Muğla’nın Milas ilçesine tayin olmuştu. 9 yıldır Milas’ta Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Alim Deligöz, çeşitli kulüplerde altyapı antrenörlüğü ile başladığı hocalık kariyerinde son 2 yılda 2 önemli başarıya imza attı. Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’u 2. Amatör Küme’den önce 1. Amatör Lig’e ve bu yıl lig bitmeden şampiyonluğunu ilan ederek, Süper Amatör Lig’e çıkardı. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz Bayburt'lu 6 yıl önce

Hocam süper lige kadar yolunuz var! Bir Bayburt'lu olarak gururlandım. Başarılarınızın devamını dilerim.

Avatar
hakan turan 6 yıl önce

alim hocayı cani gönülden tebrik ederim azmin ve tecrubenin zaferi daha nice şampiyonluklar dilerim kendi içimşzdekid eğerleri bilmek umuduyla çıktığın bu yolda başarılar hocam

Avatar
Yakup sevimli 6 yıl önce

Allah yolunu açık etsin. Başarıların devamını dilerim.

Avatar
Mehmet saybay 6 yıl önce

Hocam inandınız hep birlikte ve başardınız tebrik eder ve süper amatör lig'de sevabını dilerim.

Avatar
yavuz 6 yıl önce

Alim hocam gurur duyduk.Başarılarının devamı dilerim.