Minik güreşciler minderde

Türkiye Güreş Federasyonu'nun organizasyonuyla Konya ve Çorum'da güreş fırtınası esecek.

Minik güreşciler minderde
Türkiye Güreş Federasyonu'nun organizasyonuyla Konya ve Çorum'da güreş fırtınası esecek. 81 ilden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla organize edilecek Minik Erkekler Serbest Stil Türkiye Güreş Şampiyonası, 6-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Konya ve Çorum'da düzenlenecek.

Ata sporu güreşe gönül veren 400 minik sporcu, bu hafta sonu Konya ve Çorum'da madalya için mindere çıkacak. 6 Haziran Cuma günü saat 10.00'da start alacak olan Türkiye Şampiyonası'nın 11-13 Yaş Serbest Stil Müsabakaları Çorum Atatürk Spor Salonu'nunda, 14-15 Yaş Serbest Stil Müsabakaları ise Konya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

12 siklette tertip edilecek 11-13 Yaş Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası ve 11 siklette yapılacak 14-15 Yaş Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, müsabakaları tribünlerden takip edecek olan güreşseverlere 3 gün boyunca heyecan dolu saatler yaşatacak.

Minik güreşçileri Türk sporunun temel taşları olarak nitelendiren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, ileriki yıllarda uluslararası arenada İstiklal Marşı'nı okutacak sporcuların mindere çıkacağını hatırlatarak çekişmeli müsabakaların kendilerini beklediğini söyledi.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.