Milli gururumuz final için vuracak

Milli gururumuz Onur Şipal AIBA Pro Boxing turnuvasında üçüncü maçına çıkıyor.

Milli gururumuz final için vuracak
Bayburt Postası - Milli gururumuz Onur Şipal AIBA Pro Boxing turnuvasında üçüncü maçına çıkıyor. 69 kiloda ringe çıkacak olan Şipal, Ukranyalı rakibini de geçtiği takdirde olimpiyatlara katılabilmek için final maçına çıkacak. 20 Aralık 2014 Cumartesi günü Bakü'de ringe çıkacak olan Şipal'in maçı canlı izlenebilecek.

AIBA’nın (Dünya Boks Birliği) bu yıl uygulamaya koyduğu AIBA Pro Boxing turnuvasının ilk maçında Litvanyalı rakibini geçerek ikinci tura yükselen Şipal, ikinci turda ise Kenyalı rakibi Rayton Okwiri ile karşılaşmıştı. Şipal, 6 raundluk maçta rakibini 6-0 sayı ile elemişti. 

Her siklette 8 boksörün katılabildiği uluslar arası organizasyonda ilk iki turu başarıyla geride bırakan Şipal, yarın final mücadelesinde Ukraynalı boksör Denys Lazarev ile karşılaşacak. Karşılaşma 20 Aralık 2014 Cumartesi günü Türkiye saati ile 18.00'de başlayacak. Milli gururumuzun maçı İdman Azerbaycan televizyonundan naklen izlenebilecek.

Olimpiyatlar için 1 maç daha yapacak

Öte yandan her siklette şampiyon olan sporcunun olimpiyat vizesi alacağı turnuvada bugüne kadar kayıpsız gelen Şipal, yarı finaldeki rakibini de elediği takdirde Ocak ayında final maçına çıkacak. Şipal final maçını da aldığında Rio Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanacak. 



Anahtar Kelimeler:
Onur ŞipalAIBA Pro Boxing
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 9 yıl önce

Başarılar ALLAH yar ve yardımcın olsun TÜRKÜN gücünü göster