Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan çifte birincilik

Bayburt'ta okullar arası küçük kızlar ve erkekler masa tenisi müsabakaları düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan çifte birincilik
Bayburt Postası - Bayburt'ta okullar arası küçük kızlar ve erkekler masa tenisi müsabakaları düzenlendi. Turnuvaya damgasını vuran Mehmet Akif Ortaokulu hem kızlar hem erkeklerde şampiyonluğu gösğüsleyen okul oldu.

2015-2016 Okullar arası Küçük Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi müsabakaları 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde oynandı. Zorlu müsabakaların oynandığı maçlar sonucu Bayburt'u bölgede temsil etmeye hak kazanan okullar belli oldu. Yapılan müsabakalar sonucunda liste şu şekilde oldu:

Kızlar
1- Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
2- TOBB Örence İmamhatip O.O
3- Kaleardı 75. Yıl O.O
4- Yüzbaşı Şehit Agah O.O

Erkekler
1- Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
2- Kalecik O.O
3- Veysel Efendi O.O
4- Gökçedere İmamhatip O.O

Derceye giren okulların kupalarını takdim eden Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, turnuvaya katılan tüm okullara teşekkür edip, başarılarının devamını dilerken, bölgede Bayburt'u temsil edecek olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan derece beklediğini kaydetti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KD-69 8 yıl önce

Tebrikler Celil hocam...Başarılarınızın devamını dilerim...Birde beni yenebilsen tam olacak.. :)