Madalya umudumuzdan erken veda

Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’na Türk Milli Takımı’nı temsilen katılan Ahmet Mıcık ilk maçında şampiyonaya veda etti.

Madalya umudumuzdan erken veda
Bayburt Postası - Bulgaristan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’na Türk Milli Takımı’nı temsilen katılan Ahmet Mıcık ilk maçında şampiyonaya veda etti.

14 Nisan’da Sofya Armeetz Spor Salonu’nda’da gerçekleşen açılış töreniyle start alan Genç Erkekler ve Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası devam ediyor. 106 ülkeden 786 boksörün katılımıyla gerçekleşen şampiyonaya antrenör Seyfullah Dumlupınar nezaretinde 9 erkek ve 3 bayan olmak üzere 12 sporcu ile katılan Boks Milli Takımı madalya umudunu 6 boksörle sürdürüyor.

Bayburt Boks Takımı ve Türk Milli Takımı’nın madalya umudu Ahmet Mıcık şampiyonun ilk maçında elendi. 2013 yılında Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de yapılan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Ahmet Mıcık, ilk kez katıldığı Dünya Gençler Boks Şampiyonası’nda ilk maçında karşılaştığı Ermeni boksöre sayı ile mağlup olarak şampiyonaya veda etti.

Öte yandan şampiyonaya Türk Milli takımını temsilen katılan Furkan Avcı, Mert Karakılıç ve Ufuk Tekneci bir üst tura yükselirken, bayanlarda ise Neriman Istık, Esra Yıldız ve Sema Çalışkan yarı finale yükselerek bronz madalyayı garantilediler.

Şampiyona 25 Nisan günü yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul Haşlak 10 yıl önce

Sevgili Seyfullah DUMLUPINAR hocamıza Türk Boksuna ve Bayburt"ya yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

canın sağolsun. bir dahaki sefere inşallah. bunların hepsi tecrübe.