'Maç Kaç Kaç?' ekibi Bayburt'ta

Bayburt tarihi maçın coşkusunu şimdiden yaşamaya başladı.

'Maç Kaç Kaç?' ekibi Bayburt'ta
Bayburt Postası - Bayburt tarihi maçın coşkusunu şimdiden yaşamaya başladı. FB TV 'Maç Kaç Kaç?' programı yapımcısı Kıvanç Özkök Bayburt'a gelerek taraftarların nabzını tuttu. Her hafta Perşembe günleri yayınlanan ve 10 yılını geride bırakan Maç Kaç Kaç? programı bu hafta Bayburt izlenimlerini yayınlayacak.

Gün içerisinde Kurukafalar Taraftar Grubu'nu ziyaret eden ve Bayburt'ta vatandaşlara mikrofon uzatan program yapımcısı Kıvanç Özkök, akşam üstü Forza Gadalar Taraftar Grubu lokalini ziyaret etti.

Bayburt Grup Özel İdare As Başkanı Hakan Kobal'ın da aralarında bulunduğu taraftarların "Fener-Bayburt el ele hep beraber tribüne" sloganları eşliğinde lokale giren Kıvanç Özkök, Bayburt'un bir futbol şehri olduğunu ve kendisine gün boyunca gösterilen sevgi ve misafirperverlikten dolayı Bayburt halkına teşekkür etti.



"Dostluk kazanacak ama maçı biz alacağız"

FB TV mikrofununa maçla ilgili görüşlerini söyleyen Forza Gadalar üyesi Bülent Sol, Fenerbahçe'yi Bayburt'ta ağırlamaktan gurur duyacaklarını belirterek, "Ben kendimde koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. İnşallah dostluk kazanacak ama maçı biz alacağız" dedi.

Aziz Yıldırım'dan spor tesisi isteği

'Aziz Başkan sen bizim herşeyimizsin', 'I Love You Aziz' gibi sloganlarda atılan söyleşide, Bayburt'a spor tesisi yapılması isteğinde bulunan Bülent Sol, "Biz Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin Başkanı Aziz başkanımızdan da Bayburt'a tesis kazandırmasını diliyoruz" diye konuştu.



"Fenerbahçe Bayburt'umuza tam kadro gelsin"

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Sol, "Biz takımızı tam takım olarak Bayburt'a görmek istiyoruz. Aziz Başkanı da burada görmek istiyoruz. Sizler aracılığınızla sesleniyoruz, Fenerbahçe Bayburt'umuza tam kadro gelsin. Ayrıca başta 'Bu takımı Şükrü Saracoğlu'nda bir gün izleyeceksiniz' diyen Kulüp Başkanımız Hikmet Şentürk'e, Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk'e, As Başkanımız Hakan Kobal'a ve her zaman takımımıza destek veren Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ile Belediye Başkanımız Mete Memiş'e teşekkür ediyorum" dedi.  

Forma ve atkı hediye edildi

Söyleşinin ardından yapımcı Kıvanç Özkök'e, Bülent Sol tarafından Bayburt Grup Özel İdare-Fenerbahçe maçı için hazırlanmış atkı ve üzerinde 'Şehrin Asi Çocukları' yazılı Bayburtspor forması hediye edildi.   




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAZAR 9 yıl önce

bayburt kanımız fenerbahçe canımız

Avatar
Murat Çelik 9 yıl önce

Bayburt ve Fenerbahçe isminin yan yana yazılması ve söylenmesi tüylerimi diken diken ediyor. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak inşallah Bayburt yener dostluk kazanır diyiyorum.

Avatar
nusret erol 9 yıl önce

en iyi bir şekilde karşılayıp tabiki fb puansız yollamak.FB nin elendiği takımı biz eledik FB düşünsün