Ligin kaderini belirleyecek!

Bayburt’un profesyonel lig hasretine son vermek adına çıktığı yolda emin adımlarla yürüyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yarın önemli bir sınava daha çıkıyor.

Ligin kaderini belirleyecek!
Bayburt Postası - Bayburt’un profesyonel lig hasretine son vermek adına çıktığı yolda emin adımlarla yürüyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yarın ligin zirvesini çok yakından ilgilendiren önemli bir sınava daha çıkıyor.

BAL Ligi 1. Grup’ta en yakın rakibi Yomraspor’la 7 puan fark açarak liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yarın play-off elemelerine katılmak için mücadele eden takımları da büyük ölçüde etkileyecek olan 22. Hafta mücadelesinde 40 puanlı lig dördüncüsü Beşikdüzüspor’u ağırlıyor.

Derbi için özel hazırlık


Galip gelmesi halinde şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yarınki maçına taraftar grupları da özel hazırlık yapıyor. Derbiye özel koreografi gösterimi için hazırlıklarını sürdüren taraftar grupları bir çok sürprize de imza atmaya hazırlanıyor.

Bakan Elvan maçı izleyecek

Öte yandan bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek ve Kışla Kavşağı’nın açılışını yapmak için yarın Bayburt’ta olacak Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan maçı da izleyecek. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk de takımı yalnız bırakmayacaklar arasında.

Gençosman Stadyumu’nda saat 12.30’da başlayacak maçı; Cem Koyun, Kemalettin Yiğit ve Volkan Mete yönetecek.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.