Ligde de gücünü gösterdi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 16. hafta karşılaşmasında Ayvalıkgücü Belediyespor'u ağırladı.

Ligde de gücünü gösterdi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 16. hafta karşılaşmasında Ayvalıkgücü Belediyespor'u ağırladı. Maç 4-1 temsilcimizin üstünlüğüyle tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan temsilcimiz etkili futboluyla göz doldururken, ligdeki puanını da 18'e çıkardı.

Saat 13.30'da Gençosman Stadyumu'nda oynanan maçı Cihan Ataş, Murat Güçlü ve Hakan Yoldaş üçlüsü yönetti. Maçın başlamasıyla birlikte orta saha üstünlüğünü ele geçiren temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren atak futbolunu sergilemeye başladı. İlk dakikalarda rakip ceza sahasına girmekte zorlanan temsilcimizin ilk ciddi atağı 14. dakikada Süleyman'ın ceza sahası dışından vurduğu sert şut oldu. Gökhan ceza sahasına girerken geri çıkardığı topa Süleyman Altuntaş gelişine vurdu. Kaleciyi de geçen top direğin dibinden dışarı çıktı.



Gökhan'la iki kez daha gol pozisyonundan yararlanamayan temsilcimiz aradığı golü 17. dakikada buldu. Kazım Şeker'in serbest vuruştan yaptığı ortada ön direkte topa sert vuran Yunus Emre Eserdi topu ağlarla buluşturdu. 1-0

Golün ardından atak futbolunu sürdüren temsilcimiz ikinci golü aradığı bir pozisyonda dönen top gol oldu. Gökhan Özkan'ın rakip sahası içinde yaptığı pas hatasını iyi değerlendiren Kerim Aydın, tek pasla topu İbrahim İdiş'e çıkardı. 23. dakikada gelişen atakta topla buluşan golcü oyuncu İbrahim İdiş ceza sahasında buluştuğu topa gelişine plase vurdu ve eşitliği getiren golü attı: 1-1

Beraberliğin ardından oyundan düşmeyen ve etkili futbolunu sürdüren temsilcimiz 32. dakikada usta ayak Kazım Şeker'le gole yaklaştı. Kazım'ın ceza sahası dışından vurduğu topu kaleci güçlükle çıkarabildi. Temsilcimizin üst üste yaptığı ataklar ikinci golü erken getirdi. 37. dakikada Elçin'in ortasına kafayla vuran Orçun Selduman topu ağlarla buluşturdu: 2-1

İlk yarısı 2-1 tamamlanan maçın ikinci yarısına temsilcimiz yine atak başladı. Elçin ve İbrahim'in vuruşlarında rakip kalecinin başarılı olduğu maçta üçüncü gol 60. dakikada geldi. Maçın en iyilerinden biri olan Süleyman Altuntaş'ın soldan yaptığı ortayı kafa vuruşuyla gole çeviren kaptan Kazım Şeker takımını 2 farklı öne geçiren golü kaydetti: 3-1

63. dakikada aynı pozisyonun bir benzeri daha yaşandı. 90 dakika boyunca sol kanadı çok iyi kullanan Süleyman Atuntaş'ın yaptığı ortada bu kez İbrahim Kongur sahneye çıkan isim oldu. Rakip futbolcular arasında topa iyi yükselen İbrahim maçın skorunu tayin etti. Maç temsilcimizin 4-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Orçun Selduman'dan siftah


16 haftası geride kalan ligde Orçun Selduman da golle tanıştı. Lig başından bu yana oynadığı futbolla göz dolduran Orçun Selduman gol yollarındaki şansızlığını Ayvalık Gücü karşısında kırdı.

Taraftar 'sıra sende Fener' bağırdı


Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları 90 dakika boyunca susmadan takımı destekledi. Birbirleriyle uyum içerisinde tezahürat taraftar grupları maçın son dakikalarında ise Fener'e gönderme yaptılar. Her iki taraftar grubu da 'sıra sende Fener' diye tempo tutunca, Gençosman Stadyumu'ndaki diğer taraftarlar da destek verdi.

Öte yandan grupta bugün bir karşılaşma daha oynandı. İstanbul Güngörenspor ve Balçova Yaşamspor arasındaki karşılaşma gol düellosuna sahne oldu. Her iki takımdan birer oyuncunun kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçı ev sahibi takım İstanbul Güngörenspor 4-3 kazandı.

Yarın 6 karşılaşmayla devam edecek olan 3. Grup'ta 16. haftanın puan durumu bugün oynanan 2 karşılaşmanın ardından şöyle oluştu:



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turhan.yildirim 9 yıl önce

Sen.bu.sun.yigenim.orcunselduman.geliyor.kimse.tutamaz.kaldi.14.gol

Avatar
taraftar 9 yıl önce

valla bahattin hoca 6 7 futbolcu lazım demese adamlar ,gol atma isteklisi değildi iyi oldu....olduda kardeşim bu adamlar bu topu böyle oynıcaklarsa buranın futbolcusu olmamalı bunlar...bunlar bi klup kamptayken göze girmek için oynadı şimdide bahattin hoca kapıyı gösterince adamların içindek istek çıktı oynadılar maşşallah....şimdi bu adamlara şunu sormak lazım değilmi kardeşim giden puanların size destek veren taraftarın hakkını yani ,giden nevzat hocanın vebalini nassıl verceksiniz siz......

Avatar
OBJEKTİF 9 yıl önce

Öncelikle şunu söylemeliyim oynadığımız tüm maçların en iyisi bugün izlediğimiz maçtı. Bahattin hocanın takıma dokunduğunu apaçık gördük. Sağdan sola soldan sağa ekstra paslarla rakip pozisyon bile bulamadı diyebilirm nitekim golde çıkış anında kaptırdığımız bir toptan geldi. Bahattin hocanın acilen gökhanla konuşması ve onu bu demoralize durumdan çıkarması lazım. Orçun kardeşimizinde nihayet hayrını gördük .. umarım devamınıda getirir. Bu maçın kıymetli olduğu kesin ama dahada kıymetli olması için artık deplasmandan 3 puan alınması gerekiyor. 1 puan iyidir ama 3 puanlar lazım artık.. Saygılarımla..