Lig daha bitmedi!

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Güngörenspor’u 3-0’la geçerek kötü gidişata son veren temsilcimiz, son 4 haftadır puan kaybetmeyen Kahramanmaraş BBSK’yı da geçmeyi başardı.

Lig daha bitmedi!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig. 3. Grup’ta 27. Hafta maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. Haftanın en önemli karşılaşmalarından biri Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Kahramanmaraş BBSK arasında oynandı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Güngörenspor’u 3-0’la geçerek kötü gidişata son veren temsilcimiz, son 4 haftadır puan kaybetmeyen Kahraman BBSK’yı da geçmeyi başardı. Her iki takımın da mutlak galibiyet için sahaya çıktığı maçta üç puan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un oldu.



Güçlü rakibini ezdi!

Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maça atak başlayan Bayburt Grup, güçlü rakibi karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergiledi. Temsilcimizin ilk yarıda 3 önemli fırsattan yararlanamadığı karşılaşmanın 11. dakikasında Tahir'in ortasında Hayri Mert Yomralıoğlu'nun kafa vuruşunu kaleci çıkarırken, 13. dakikada ise ceza sahası dışında Tahir'in vuruşu az farkla direğin üzerinden dışarı çıktı.

Maça iyi başlayan ve taraftar desteğini de arkasına alan Bayburt Grup, ilk yarıda Anıl Gir'le net bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı. Sol çizgiden Tahir'in ortasında kaleciyi de geçen top Anıl Gir'in önüne düştü. Anıl Gir boş kaleye topu gönderemedi. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Bayburt Grup aradığı golü 52. dakikada buldu. Anıl'ın vuruşunda defans oyuncusundan dönen topu Hasan Gündoğdu tamamladı. 1-0

67. dakikada Hüseyin Emre Durmuş'la gol fırsatından yaralanamayan Bayburt Grup, 5 dakika sonra 2 farklı üstünlüğü yakaladığı golü buldu. 65. dakikada Anıl'ın yerine oyuna dahil olan golcü oyuncu Orçun Selduman sol taraftan yapılan ortada topun gelişine vurdu ve Bayburt Grup'u 72. dakikada 2 farklı üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. 2-0

2-1 sona eren maçta Kahramanmaraş BBSK'nın golünü ise 90. dakikada Zafer Kargoğlu kaydetti. 

Gençosman Stadı
/ 13.00
Hakem: Mikail Cihangir

Bayburt Grup Özel İdare: Ali Karadeniz, Yener Demirci, Coşkun Kılıç, Yunus Emre Eserdi, Ahmet Kaan Ergün, Hasan Gündoğdu, Tahir Türker, İbrahim Kongur, Hüseyin Emre Durmuş, Hayri Mert Yomralıoğlu, Anıl Gir   

Kahramanmaraş BBSK: Ramazan Haklı, Volkan Dikmen, Kağan Timurcin Konuk, Ferhat Karakaya, Sefa Durmuş, Hakan Yağmurkaya, Uğur Demiroğlu, Samet Kumbaşı, Mehmet Fuat Gölbaşı, Aydın İnanç, Zafer Kargoğlu

GOLLER: Dk. 52’ Hasan Gündoğdu, Dk. 72' Orçun Selduman, Dk. 90' Zafer Kargoğlu

26. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.bayburtpostasi.com.tr/spor/bayburt-grup-istanbulda-nefes-aldi-h10711.html

Bayburt Postası
27. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Kahramanmaraş BBSK: 2-1
Anadolu Üsküdar 1908 - Etimesgut Belediyespor:1-3
Balçova Yaşamspor - Sakaryaspor: 0-0
Ayvalıkgücü Belediyespor - Van BBSK: 1-1
Kayseri Şekerspor - Bergama Belediyespor: 1-0
Erzin Belediyespor - Sandıklıspor: 1-0
Ankara Demirspor - İstanbul Güngörenspor: 4-1
Silivrispor - Beylerbeyi: 1-0
BB Erzurumspor - Orhangazispor: 1-0




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir69 9 yıl önce

Izleyenler futbola doydu.....

Avatar
İdris DAŞTAN 9 yıl önce

i̇şte böyle, tebrikler. devamını diiyoruz.