Lidere coşkulu karşılama

Bayburtspor taraftarı BAL Ligi temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u coşkuyla karşıladı.

Lidere coşkulu karşılama
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftarı BAL Ligi temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u coşkuyla karşıladı. Sezon başında bu güne takımı hiçbir yerde yalnız bırakmayan Bayburtlular Iğdır deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u Saat Kule meydanında davul zurna ile karşıladı.

Iğdır deplasmanında Iğdır Gençlerbirliğispor’u 2-1’le geçerek BAL Ligi 1. Grup'ta 45 puanla lig liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor saat 21.40 gibi geldiği Bayburt’ta şampiyonlar gibi karşılandı. Çok sayıda araçtan oluşan konvoyla şehre giren takım kafilesine yüzlerce vatandaş da sevgi gösterisinde bulundu. Davullu-zurnalı halayların çekildiği Saatkule meydanında coşkulu anlar yaşandı.

Aslan: "Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz"

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Genel Kaptanı Enis Aslan, "Allah’a şükürler olsun böyle uzun bir yolculuktan sonra, zorlu bir deplasmandan 3 puan alarak döndük. Lig sonu yaklaşırken her takımın ayrı bir hedefi var, onun için puan mücadelesi bayağı bir zorlaştı. Allah'ın izniyle biz kadromuzla teknik heyetimizle, yönetimimiz ve taraftarımızla adım adım şampiyonluğa gidiyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok" dedi.

Aslan, desteklerinden ve sevgi gösterilerinden dolayı Bayburt halkına teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berk Aydın 10 yıl önce

Bayburt muhteşem oynadı tesadüf yenen gölden sonra harika oynadı herkese teşekkürler futbolcu ve teknik heyete tebrikler Bülent hocam şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi babaaaa saygılar YOMRA maçı 1 olsun bizim olsun

Avatar
Efe.. 10 yıl önce

Şuna BAYBURTSPOR diyin bitsin işte. Ne o Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü. Yazma ile okumayla bitmiyor!!