Lider rakip tanımıyor

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor evinde ağırladığı Beşikdüzüspor’u yıldız oyuncu Kazım Şeker’in golleriyle rahat geçti.

Lider rakip tanımıyor
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor evinde ağırladığı Beşikdüzüspor’u yıldız oyuncu Kazım Şeker’in golleriyle rahat geçti. Gençosman Stadyumu’nu dolduran taraftarların 90 dakika boyunca tezahüratlarıyla desteklediği maçta 3 puanı 2 golle alan lider Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor punanını 52’ye yükseltti. 

BAL Ligi’nde 22. Hafta mücadelesinde Gençosman Stadyumu’nda saat 12.30’da başlayan - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor -  Beşikdüzüspor maçını  Cem Koyun, Kemalettin Yiğit ve Volkan Mete yönetti.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta ilk dakikalardan itibaren baskılı oyun oynayan ve maçı rakip sahaya yıkan temsilcimiz ilk 30. dakikada yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Fatih Tüfek ve Recep Serkan Çetintaş’la girdiği gol pozisyonlarında  sonuca gidemeyen temsilcimiz aradığı golü 37. dakikada buldu. Süleyman’ın vuruşunda ceza sahası içerisinde Beşikdüzüsporlu Murat Salih’in topa elle müdahale ettiği pozisyonda maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı Kazım Şeker gole çevirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 1-0



İkinci yarısı daha çok orta saha mücadelesi ile geçen maçta dakikalar 78. gösterdiğinde Kazım Şeker yeniden sahneye çıktı. Recep Serkan Çetintaş’ın ceza sahası dışında düşürüldüğü pozisyonda serbest vuruşu kullanmak için topun başına gelen usta ayak Kazım Şeker, topu kalecinin uzanamayacağı köşeye bıraktı. Maç temsilcimizin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.



Bakan Elvan’a anlamlı slogan

Köprülü Kavşağı’nın  açılışını yapmak için Bayburt’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan maçın ilk dakikalarında stadyuma geldi.  Taraftarların alkışlarla karşıladığı Bakan Elvan’a kulüp başkanı Hikmet Şentürk üzerinde ismi yazılan 69 numaralı forma hediye etti. Yaklaşık 10 dakika maçı izleyen Bakan Elvan’a stadyumu terk ederken Forza Gadalar taraftarları "Stat yetmiyor, taraftar istiyor" sloganı attı.

Kurukafalar'dan koreografi şov


Maçın renkli görüntülerinden biri de Kurukafalar taraftar grubunun sergilediği koreografi şovdu. Şahlanmış at üzerinde Bayburtspor tarafarının yer aldığı koreografiyi yorumlayan Kurukafalar Taraftar Grubu lideri Mustafa Akbaş,"Gençosman'ın torunları şahlandı, 3. lig'e geliyor’ mesajını vermek istedik" dedi. 



“Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi”

Maçta her iki taraftar grubunun özel ilgi gösterdiği isim Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk oldu. Taraftarlar ‘büyük başkan’ ve ‘şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi’ sloganlarıyla Başkan Şentürk’e sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Şentürk, taraftraları ayakta alkışladı.



Topuzoğlu: “Play-of için 5 puan gerekli”

Maç sonrası Bayburt Postası’na değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, play-of  için kalan 4 maçta 5 puana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Topuzoğlu, “Çok zor bir rakip, ligde bizi en çok zorlayan takım bu oldu. Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk ama çok çok iyi bir futbol oynadık. Skor daha farklı da olabilirdi. Bundan sonraki maçlarımızda play of için 5 puan gerekli. Önümüzdeki 4 maçta da en az bu 5 puanı almak için çabalayacağız. Tabi ki hedefimiz hepsini kazanmak” dedi.  



Ligde 22. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:


Beşirlispor - Arhavispor: 0-1
Çayelispor - Iğdır Gençlerbirliği: 5-0
Dersimspor - Patnos Gençlik: 4-1
Karsspor - Göle Belediyespor:1-0
Yakutiye - Yomraspor:0-1
Bayburt İl Özel İdare - Beşikdüzüspor:2-0
Faroz Gençlik - Kalkanderespor:3-1




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.