Lider nefes aldırmadı, hesaplar iyice karıştı!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman’da hayal kırıklığı yaşattı.

Lider nefes aldırmadı, hesaplar iyice karıştı!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gençosman’da hayal kırıklığı yaşattı. Mutlak kazanılması gereken maçtan 2-0 mağlup ayrılan temsilcimiz, play-off iddiasını haftalar önce yitirdiği ve son 3 haftayı puansız kapattığı ligde, lider Anadolu Üsküdar’a da Gençosman’da mağlup olmaktan kurtulamadı.

Temsilcimiz, evinde oynadığı maçta etkili bir futbol ortaya koyarken, forvetlerin etkisiz oyunları taraftarları çileden çıkardı.



Saat 11.00’da başlayan maçı hakem Mesut Carık yönetti. Geçtiğimiz haftalara göre daha az sayıdaki taraftarın ilgi gösterdiği karşılaşmaya iyi başlayan taraf Bayburt Grup oldu. İlk dakikalarda günün en etkili ismi Süleyman Altuntaş’la gole yaklaşan ev sahibi takım, Hayri Mert Yomralıoğlu, Anıl Gir ve Hasan Gündoğdu ile mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maç esnasında taraftarın alkışladığı isim Süleyman'ın asitlerine rağmen sezon boyunca süren forvetlerin etkisizliği bu maçta da devam etti.

Karşılaşmada ilk gol 16. Dakikada Cenk Sarıtaş’tan geldi. İlk yarıyı bu golle 1-0 kapatan konuk takım 75’te de Murat Rüzgar’la skoru 2-0’a taşıdı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Haftanın kaybedeni!

32. hafta maçlarında küme düşme hattında bulunan takımlar haftayı yine kayıpsız geçti. 38 puanla 12. sırada bulunan Bayburt Grup, rakiplerinin haftayı kayıpsız geçmesi üzerine 14. sıraya geriledi. Küme düşmesi kesinleşen İstanbul Güngörenspor'un son sırada yer aldığı ligde bitime 2 hafta kala 10. sıra takımıyla 17. sıra takımı arasında sadece 3 puan var! Bu tabloya göre temsilcimiz kalan 2 haftayı mutlak kayıpsız geçmek zorunda. Aksi durumda rakiplerinin alacağı puanlara göre ligde kalma mücadelesini sürdürecek.

Taraftar, konuk takımı alkışladı


Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a son 2 sezondur tarihinde görülmemiş bir coşkuyla destek veren taraftarlar, takımın son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından tepki gösterdi. Taraftar desteğiyle başlayan maçta konuk takımın skoru 2-0 yaptığı dakikada Gençosman Stadı bir anda sessizliğe büründü.

Maçın ardından teknik direktör Bahaddin Güneş’e de tepki vardı. Az sayıdaki taraftarın “takımı küme düşürdün” şeklinde tempo tuttuğu 90 dakikanın ardından, Gençosman’da konuk takım için de “Şampiyon” sesleri yükseldi.

Bayburtlu sporseverlerin Anadolu Üsküdarspor'u ayakta alkışladığı maç sonunda, konuk takım galibiyet sevincini az sayıdaki taraftarının 'Şampiyon Üsküdar' tezahüratları ile kutladı.

Onursal Başkan Şentürk için "Büyük Başkan" tezahüratları

Maçı; Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk, Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, As Başkan Hakan Kobal, AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal, kulüp yöneticileri ve yaklaşık 2 bin seyirci izledi.

Taraftar, Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk'e sevgi gösterisinde bulundu. 12 yıllık profesyonel lig özlemine son veren Bayburt Özel İdarespor'a verdiği destekle şampiyonluğun en büyük mimarı olan Bayburt Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, stada giriş yaptığı anda 'Büyük Başkan' sloganlarıyla karşılandı. Şentürk, tribünleri alkışlayarak taraftara karşılık verdi.

3 yaşındaki kayıp Emine için afiş

Gadalar taraftar grubu bir afiş astı.

2003 yılında Örence köyünde kaybolan 3 yaşındaki Emine Karaman için "12 yıllık feryadımızı duyun artık! Şehit kızı Emine'yi bulun artık! Başbakanım!" yazılı afiş dikkat çekti. Kayıp Emine Karaman'ın babası ESSOB Başkanı Şahmettin Karaman da, 21 Şubat Kurtuluş törenlerinde kullanılan temsili top patlaması sonucu hayatını kaybetmişti.



Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta haftanın diğer maçları 15.30’da başladı. Temsilcimizi çok yakından ilgilendiren maçların ardından haftanın sonuçları ve puan durumu şöyle:

Bergama Belediyespor - Van BBSK: 2 - 1
Ankara Demirspor - Silivrispor: 4 - 0   
Orhangazispor - Balçova Yaşamspor: 0 - 4   
Kahramanmaraş BBSK - Ayvalıkgücü Belediyespor: 2 - 2   
Beylerbeyi - Sandıklıspor: 0 - 0
Erzin Belediyespor -BB Erzurumspor: 1 - 0   
Etimesgut Belediyespor - Sakaryaspor: 3 - 0   
İstanbul Güngörenspor - Kayseri Şekerspor: 0 - 2
Bayburt Grup Özel İdare - Anadolu Üsküdar 1908: 0 - 2



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 9 yıl önce

tak tak 2 gol...futbol öğrettiler

Avatar
MEHMET 9 yıl önce

kaleci ve forvet hatti çok önemli...erzurumun kaleci ve forvetini gördük bu haftada üsküdarin kalecisini ve forvetlerini seyrettik...demekki bu işler ali yat ali kalk diyerek olmuyormuş....taraftarlarimizinda ders çikarmasi lazim

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

bahaddin hoca devre arasında 11 tane iyi futbolcuyu yolladınız bu takımdan o çocuklar bu takımı türkiye kupasında gruplara bıraktı. pendik ve buca maçlarında 10 kişiyle rakibe sahayı dar ettiler hepimiz gördük şahit olduk birçok maçta. o oyuncuları gönderdiniz 12 tane yrni oyuncu aldınız, bir takıma devre arasında 11 oyuncu gönderilip 12 tane oyuncu geldiği nerede görülmüş. hadi bahaddin (hoca) diyeceğim hoca demeye dilim varmıyor,bu bahaddin efendi kendi 12 tane kendi adamını getirdi, bu adam bunları yapacağım dediğinde yönetim ve futboldan anlamayan başkan hiç mi birşey demedi bunun hata olduğunu nasıl anlamadılar ve karşı gelmediler... sorulması gereken çok soru var takım küme düşünce sorarsınız artık bunları kendinize geçmiş ola.

Avatar
hasan 9 yıl önce

abu taraftara çok yazık.....bu takım ne zor şartlarda 3. lige çıktı...