Lider, Gençosman'a farklı skorla döndü!

Bayburt İl Özel İdarespor haftalar sonra çıktığı seyiricisi önünde Fatsa Belediyespor’u farklı mağlup etti.

Lider, Gençosman'a farklı skorla döndü!
Bayburt Postası - Profesyonel liglerin tek namağlup takımı ünvanına sahip olan temsilcimiz Fatsa Belediyespor karşısından 3-0 galip ayrıldı. 19. Hafta sonunda puanını 45’e yükselten temsilcimiz en yakın rakibi Kocaelispor’un 8 puan önünde şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyor. 

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te Ali Can Soydal’ın yönetimiyle oynanan maçta temsilcimize farkı getiren golleri Serdar Eyilik (2) ve Emre Bayram kaydetti.

Asistler Selçuk Kaban'dan goller Serdar Eylik'ten

Maçın 20. dakikasında Selçuk Kaban’ın rakip oyuncuları geçip çizgiden çıkardığı topu Serdar Eylik filelerle buluşturdu. İlk yarısı 1-0 temsilcimizin üstünlüğüyle sonuçlanan maçın ikinci yarısında ilk golün bir benzeri pozisyonla durum 2-1’e geldi. Yine Selçuk Kaban’ın çizgiden çıkardığı topu rakip oyuncu çıkarmak isterken Serdar Eylik’in önüne düştü. Serdar düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü attı.

Golün ardından yine Serdar ceza sahası dışında sert vurdu, kaleci topu güçlükle çıkardı. 76. dakikada ise Selçuk Kaban uygun poziyonda topu dışarı attı.

Yeni transfer ayağının tozuyla farkı 3'e çıkardı 

75. dakikada devre arasında Batman’dan transfer edilen Emre Bayram oyuna girdi. Emre Bayram 77. dakikada ceza sahası içerisinde çarprazdan sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Karşılaşma 3-0 temsilcimizin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçın ardından  galibiyetin sevinci yaşandı.

Gölcük'ten spor ahlakıyla uyuşmayan hareketler

Öte yandan temsilcimiz önümüzdeki haftasonu zor bir deplasmana daha konuk olacak. Kocaelispor’a alenen destek verdiği açıklamalarla Bayburt halkının tepkisine neden olan Gölcükspor'un karşısına çıkacak olan temsilcimiz, 20. Hafta karşılaşmasını da kayıpsız atlatıp, spor ahlakıyla hiç bir şekilde uyuşmayan çirkefliklere de en uygun cevabı vermeyi hedefliyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazım 5 yıl önce

öncelikle başarılar diliyorum. yalnız ali kemalın agresif hareketlerini terk etmesi gerekiyor.takımda küskünlük oluyor.maçın sonunda bunu gördük.

Avatar
vah çoruh 5 yıl önce

futbolda digerleride tarihe karışacak bunlar son demleri