'Lider'e kocaman moral

3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğun en büyük adayı Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor'a kocaman bir destek geldi.

'Lider'e kocaman moral
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor heyeti, 'O Sene Bu Sene' adını koydukları kumbaralarında biriktirdikleri parayı kulüp hesabına yatıran Adabaşı Köyü okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Kulüp heyeti okul girişinde öğrenciler tarafından “Lider Lider Lider... Şampiyon Bayburt" tezahüratları ile alkışlanarak karşılandı. 


 
Kulüp Başkanı İsmail Özbek, “Bu güzel yürekli çocuklarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu herkese de örnek olur. Şu an duygulandım çok farklı bir duygu” dedi.

Okul Müdürü Ramazan Bozdemir, sosyal sorumluluk projelerinde okul olarak var olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Bizim için bu buluşma çok özel bir farkındalık oldu. Öğrencilerimiz Bayburt’u en iyi temsil eden futbol takımız ile birlikte olmuş ve onların sevdalarına, özlemlerine bir nebze olsun cevap vermişlerdir. İnşallah önümüzdeki haftalarda öğrencilerimizi Bayburt’taki bir maça da götürerek o ortamı ve havayı yaşatmış olacağız” dedi.

Takım Kaptanı Ali Kemal Yükseker ise, “Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimiz bizleri öğrencilerimizle buluşturdular, çok özel bir duygu bu. Bizler de Bayburt’u temsilen başarı hedefliyoruz, burada olmak çok büyük bir farkındalık çok mutlu olduk öğrenci kardeşlerimizle birlikte olmaktan. Şu an bir hedef tutturduk, o hedefe doğru ilerliyoruz, bizlere maddiyattan daha çok manevi destek lazım bu manevi desteğinden buralardan geçtiğini düşünüyorum. Daha önce bir huzurevi ziyaretimiz olmuştu, daha sonra da okulumuza geldik, bizler için çok farklı bir ortam, kendi çocukluğumuza gittik. Bizler bu mesleği seçtik, siz öğrencilerimiz daha önünüzde imkânlar var daha farklı meslekler seçeceksiniz, ama her şeyin başında buradaki öğretmenlerinizi dinlemek ve çalışmaktan geçiyor. Ben sporcular adına herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Öğrencilerle buluştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Selçuk Kaban da “Yaklaşık 10 sene oldu okula girmemiştim, kardeşlerimizin futbolu çok sevdiklerini gözlemledik, maçlarımıza gelin ama derslerinize çok iyi çalışın. Aranızda yaramaz arkadaşlar var belli ediyorlar kendilerini, kendimi gördüm onları izlerken herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler aralarında toplayıp biriktirdikleri kumbara ile futbolcularla fotoğraf çektirirken, Bayburt İl Özel İdare Spor futbolcuları da kendi imzaladıkları forma, top ve çeşitli hediyeleri öğrencilere verdiler.

Okul bahçesinde futbolcularla maç yapan ve ardından toplu fotoğraf çektiren öğrencilerin keyfine diyecek yoktu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.