Kurumlar arası futbol heyecanı başladı

Bayburt’ta 2016 yılı Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen kurumlar arası bahar kupası özel futbol turnuvası başladı.

Kurumlar arası futbol heyecanı başladı
Bayburt Postası - Bayburt’ta 2016  yılı Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen  kurumlar arası bahar kupası özel futbol turnuvası başladı.

A grubunda 5, B grubunda ise 6 kurumdan oluşan 11 takımın katıldığı turnuvaya sırasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü,Cumhuriyet Başsavcılığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bayburt Belediyesi, DSİ. 225 Şube Müdürlüğü, 4. Motorlu P. Tug. K. Yrd, Valilik ve Bayburt Üniversitesi katılıyor.

İki hafta sürecek  turnuvada şampiyon, ikinci ve  üçüncü olan takımlar kupa kazanacak.

Öte yandan turnuvanın ilk karşılaşması dün Bayburt Belediyesi ve Ticaret ve sanayi Odası arasında oynandı. Karşılaşma Ticaret ve Sanayi Odasının 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.