Kupaya özel koreografi şov

Bayburtspor taraftar grupları tarihi zaferin yazıldığı kupa maçında yine güne özel şovlara imza attılar.

Kupaya özel koreografi şov
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grupları tarihi zaferin yazıldığı kupa maçında yine güne özel şovlara imza attılar. Zorlu 90 dakikada hiç susmayan Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları hazırladıkları koreografilerle de maça renk kattılar.

Her iki taraftar grubunun Bucaspor logosuna da hayat veren Buca Üzümü’ne vurgu yaptığı koreografi şovu maç öncesi beğeni topladı. Forza Gadalar'ın üzerinde ‘Buca zamandır neredeydin?' yazılı koreografisi kadar Kurukafalar'ın Bucaspor taraftarının elindeki üzümü Bayburtspor taraftarına ikram ettiği koreografisi oldukça yaratıcı bulundu.

Kupada gruplara kalınacağına başından beri inandıklarını söyleyen Forza Gadalar Taraftar Grubu Lideri Orhan Sol koreografi şovuyla ilgili, “Buca’nın sembolü olan üzüme vurgu yaptık. Maç sonrası koreografi şovla ilgili bizi kutlayan çok oldu. Takımıza her şey yakışıyor. Şovlarımıza ve desteğimize devam edeceğiz” derken, Kurukafalar Taraftar Grubu Lideri Mustafa Akbaş ise, Kurukafalar taraftar grubunun tarihinin eskilere dayandığını belirterek, “Çocuk yaştan beri futbol taraftarlığı yapıyorum. Tribünler benim yaşam tarzım. Bunu Bayburt’taki herkes bilir. Bayburt’un ilk takımlarından biri olan Şairzihnispor taraftarlarının ilk olarak çıkardığı Kurukafalar ismini devam ettiriyoruz. Kupa maçına özel koreografi hazırlamıştık. Ama en önemli hediyeyi takımımız bize verdi. Onlar galip gelmeye devam etsinler. Bizim sürprizlerimiz bitmez” diye konuştu.  

Forza Gadalar’ın yeni transferi Kenyalı Osman Nyangas

Öte yandan Forza Gadalar Taraftar Grubu Bayburt Üniversitesi yabancı uyruklu öğrencisi Kenyalı Osman Nyangas'ı gruba dahil etti. Bucaspor maçında grup lideri Orhan Sol’la birlikte taraftarlara slogan attıran Osman Nyangas, taraftarı coşturdu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.