Kupada son maçların saati değil günü de farklı!

Ziraat Türkiye Kupası’nda 6. Hafta programı açıklandı.

Kupada son maçların saati değil günü de farklı!
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası’nda 6. Hafta programı açıklandı. Son maçlar aynı gün ve aynı saatte oynanmayacak. Türkiye Futbol federasyonu (TFF) tarafından belirlenen takvime göre E Grubu’nda mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Fenerbahçe karşılaşması 3 Şubat Salı günü, Altınordu ve Kayserispor karşılaşması ise 4 Şubat Çarşamba günü oynanacak.

Son 16’ya kalma iddiasını sürdüren 3 takımın kupadaki son maçlarının sonuçları birbirini yakından ilgilendiriyor. Aynı grupta iddiası süren takımların maçlarını aynı saate alması beklenen TFF ilginç bir kararla maçların farklı günlerde oynanacağını bildirdi. 

Öte yandan grupta iddiasını son maça taşımayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Fenerbahçe’yi evinde geçerse Kayserispor ile birlikte son 16'ya kalacak. Beraberlik halinde ise Kayserispor’un Altınordu’ya mağlup olmasını bekleyecek. 



Grupta son maçların programı ve puan durumu şöyle:

3 Şubat 2015 – Saat: 20.00
Fenerbahçe – Bayburt Grup Özel İdare / Şükrü Saraçoğlu Stadı 

4 Şubat 2015 – Saat: 13.00
Altınordu – Kayserispor / Atatürk Stadı



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halit aktaş 9 yıl önce

demek oluyorki federasyon kayseri adına bayburttan korktu. ben bunu anlıyorum......