Kupada hesaplar Fener maçına kaldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ağırladığı Altınordu'yu rahat bir galibiyetle geçti.

Kupada hesaplar Fener maçına kaldı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ağırladığı Altınordu'yu rahat geçti. Temsilcimiz yedek ağırlıklı çıktığı maçtan 3-1 galip ayrıldı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri son haftaların formda oyuncusu Gökhan Özkan kaydederken, ikinci yarı oyuna dahil olan Tahir ise asistleri ve oynadığı futbolla göz doldurdu. 

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Bayburt Grup Özel idare Gençlikspor ile Altınordu karşılaştı. Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'dabaşlayan maçı Bülent Birincioğlu, Nurettin Çiçek ve Emin Yıldırım üçlüsü yönetti. 



İki takımın orta sahada topa hakim olma mücadelesiyle başlayan maçta her iki takım çok az sayıda gol pozisyonuna girdi. 20. dakikadan itibaren oyunda ağırlığını hissettiren ve oyunu daha çok rakip ceza sahasına yıkan temsilcimiz maçta öne geçtiği golü 26. dakikada buldu.

Orçun'un pasında topa gelişine vuran Kadir Salih'in vuruşunu Altınordu kalecisi çeldi, dönen topu tamamlayan Gökhan Özkan takımını 1-0 öne geçirdi. ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maça yedek ağırlık başlayan temsilcimizde ikinci yarı başında Emre Özivgen'in yerine oyuna dahil olan Tahir Türker oyuna hareketlilik getirdi. Oyuna dahil olduğu andan itibaren orta sahadaki mücadelesiyle göz dolduran Tahir, ikinci yarıda atılan iki golde de asisti yapan isim oldu. 

71. dakikada Tahir'in ara pasında kaleciyi şık bir çalımla geçen Gökhan Özkan boş kaleye bıraktığı topla durumu 2-0'a getirdi. 

Temsilcimizin baskılı olduğu dakikalarda bu kez Altınordu golü buldu. 75. dakikada ceza sahasına girer girmez düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Erdoğan Yeşilyurt skoru 2-1 yaptı. 

Golün ardından oyuna iyice asılan ve taraftar desteğiyle baskısını artıran temsilcimiz 85. dakikada bir kez daha rakip fileleri havalandırdı. Tahir Türker'in ceza sahasında rakip oyuncuları geçtikten sonra çıkardığı ara pasında Gökhan topu ağlarla buluşturdu. Kendisinin ve takımının 3. golünü atan Gökhan skoru belirledi. 90 dakika 3-1 temsilcimizin üstünlüğüyle tamamladı.



Taraftarın yeni sloganı  

Altınordu maçında yine tribünleri dolduran ve takıma 90 dakika boyunca destek olan taraftar grupları maç içerisinde Teknik Direktör Bahattin Güneş'e sevgi gösterisinde bulundu. 'Bahattin Güneş'in askerleriyiz' diye tezahürat yapan taraftarlar maçın bitimiyle birlikte 'Sıra sende Fener' diye bağırdı. 

Altınordu genç kadroyla sahada 

Öte yandan temsilcimizin bugün oynadığı maçta genç bir kadroyla çıkan Altınorduspor oynadığı futbolla beğeni topladı. Altınordu'nun bugün oynanan maçta 1997 doğumlu 8 oyuncu ilk 11'de şans buldu. 

Hesaplar Fener maçına kaldı


Öte yandan temsilcimiz aldığı galibiyetle kupada hesapları son haftaya bıraktı. 6. hafta karşılamasında Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile oynacayacak olan temsilcimiz bu maçtan galip geldiği taktirde bir üst tura çıkmış olacak. 

Kupada 5. hafta sonunda oluşan puan durumu şöyle:




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mican 9 yıl önce

macın özeti yok mu hemserilerm