Kupada da cömertliği tuttu

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, etkili oynadığı maçta Altınordu’ya penaltıdan gelen golle 1-0 mağlup oldu.

Kupada da cömertliği tuttu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, etkili oynadığı maçta Altınordu’ya penaltıdan gelen golle 1-0 mağlup oldu. 90 dakika orta alan mücadelesinde rakibine oranla oyunun hakimi olan temsilcimiz, her iki yarıda bulduğu yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremedi.

İlk yarıda Orçun ve Ahmet Kaan’la ikinci yarıda ise Gökhan’ın tam 4 pozisyonda gole çok yaklaştığı maçta, Altınordu’un tek etkili atağı Serkan Göksu’nun direkten dönen vuruşuydu.

Türkiye Kupası E Grubu’nda ilk hafta maçları bugün tamamlandı. Fenerbahçe ve Kayserispor’un karşı karşıya geldiği grupta, temsilcimiz de bugün Altınordu’ya konuk oldu. Atatürk Stadı'nda saat 12.30'da başlayacak karşılaşmayı Ramazan Keleş yönetti. 

Karşılaşmada ilk dakikalardan itibaren etkili olan temsilcimiz, ilk pozisyonu 7. dakikada buldu. Kazım’ın pasında ceza sahasına giren Onur, aşırtma vuruşla kaleye göndermek istediği topu dışarı attı. Bu pozisyonun ardından baskısını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 9. Dakikada Hüseyin Emre’nin vuruşuyla kaleyi yokladı. Top az farkla dışarı çıktı.

İlk yarının tamamında Altınordu ceza sahasına girmeye çalışan temsilcimizin 24. dakikada bulduğu bir pozisyon, öncesinde faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Ramazan Keleş tarafından durduruldu. Altınordu’nun da zaman zaman etkili olduğu oyunun ilk yarısında Bayburtspor taraftarlarına saç baş yolduran bir gol pozisyonu yaşandı. 34. dakikada önce sol taraftan yapılan ortada Altınordu defansı topu uzaklaştırınca dönen top Kazım’ın önünde kaldı. Kazım'ın defanstan dönen ve ikinci defa yaptığı ortasında iyi yükselen Yunus Emre, kafayla topu içeri çevirdi. Altınordu kalecisi Ramazan’ın çaresiz kaldığı pozisyonda Ahmet Kaan topu kafayla boş kale yerine dışarı gönderdi. Bu pozisyondan sonra ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

Gökhan yine deli etti


İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip oldu. 47. dakikada Yusuf’un ceza sahasına girdiği pozisyonda Coşkun’un müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Yusuf takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra orta alan mücadelesinde tekrar oyunun hakimi olan temsilcimiz üst üste bulduğu yüzde yüzlük pozisyonları Gökhan’la cömertçe harcadı.  61’de Kazım’ın müthiş ara pasında topla buluşan Gökhan, kaleci Ramazan’la karşı karşıya kaldı ama kötü bir vuruşla topu dışarı attı. Bu pozisyonun hemen ardından Süleyman, sağdan getirdiği topla ceza sahasına girdi, topu çevirdi ve Gökhan’a al da at dercesine pasını verdi. Topu önüne alan Gökhan yine zoru başardı ve 1 metreden topu direğin üzerinden dışarı attı.

67. dakikada Kazım’ın pasında iyi çıkan ve topu göğsüyle düzeldikten sonra önüne alan Gökhan şık bir hareketle kaleci Ramazan’ı da geçti. Çaprazdan gördüğü boş kaleye topu göndermek isteyen Gökhan bu defa şanssızdı, kaleye giden topa defans zamanında müdahale etti. 

69. dakikada bu defa etkili olan taraf Altınordu’ydu. Bir kontratak sonucunda topu bir anda önünde bulan Serkan’ın vuruşunda top direkten geri geldi.

71. dakikada temsilcimiz yine Gökhan’la bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı. Orta alandan aldığı topla çok hızlı bir şekilde sol çaprazdan içeri giren Gökhan, şık bir vuruş yaptı ama kaleci Ramazan güçlükle uzandı ve parmaklarının ucuyla dokunduğu topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın son bölümlerine doğu Kazım’ın yokluğunda temsilcimiz oyundan düştü. Ev sahibi takım bu dakikalarda daha etkili gözüktü. 89. Dakikada Selçuk’un mutlak gole izin vermediği pozisyon dışında başka pozisyon olmayınca karşılaşma Altınordu’nun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

E Grubu’ndaki diğer maçta Fenerbahçe’nin evinde Kayserispor’a 2-1 mağlup olduğu ilk hafta puan durumu şöyle oluştu:



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İdris DAŞTAN 9 yıl önce

Bayburtspor'umuzun 4-1 alacağı maçı beceriksizler mangası yüzünden mağlup olduk. Şaka gibi. Bu takım adeta forvetsiz oynuyor. Acilen bu takıma yetenekli bir forvet lazım. 2, 3 takviye ile bomba gibi bir takım olur.Orta sahada bir Kazım'la olmaz yanına iyi bir adam lazım. Bir eski futbolcu olarak benden söylemesi, yoksa emeklere yazık olacak.

Avatar
Yakup Dinçer 9 yıl önce

Bu kadar basit penaltı verilmemeli yazık oldu çocukların emeklerine

Avatar
Akın Arslan 9 yıl önce

Ya bu nasıl ofsayt şuraya bak !! Resmen golümüz havaya uçtu!!

Avatar
karayusuf 9 yıl önce

yönetimin eniyi biliği şey swoh yapıpı resim çektirmek futboldan anlayan bir tane kişi gösterirmisiniz ban eğer anlayan olsaydı böyle transfer yapılmazdı yazık.bu şehre yazık

Avatar
TARAFTAR 9 yıl önce

Elinde fatih tüfek ve recep serkan gibi oyuncu var ve takımla devam etmek istiyor sen onlarla anlaşmayıp gidip yeni oyuncu getiriyorsun..Bildiğin oyuncudan şaşma yönetim 1 sene bizi şampiyon yapan oyuncuları izledik.Şura kesin ki en çokda Fatih tüfek i arıyoruz.

Avatar
erdal alm 9 yıl önce

Ortasaha ve forvet lazim yada bu gol kaciran forvete son vuruslardaki heycani giderici calismalar yaptirsin hoca bu ne yaaa

Avatar
gökhan 9 yıl önce

bize sadece son vurusu yapacak iki futbolcu lazim

Avatar
Gurbetçi 9 yıl önce

Haksız penaltı verildi.Aslen Trabzon bölgesi hakemi , Şırnak ta öğretmenlik yapıyor..
Bu haksızlığın arkasına sığınmamak lazım,3-4 tane net pozisyonu gol yapamadık..
Futbolcu kardeşlerimi yinede tebrik ediyorum..Birileri şapkayı önlerine koysun
ara transfer güzel değerlendirilmeli diyorum...