Kupada başka, ligde bambaşka

Türkiye Kupası’nda 3. Turda PTT 1. Lig takımı güçlü Bucaspor’u eleyerek gruplara kalmayı başaran Bayburt Grup özel İdare Gençlikspor, ligde kayıp.

Kupada başka, ligde bambaşka
Bayburt Postası - Türkiye Kupası’nda 3. Turda PTT 1. Lig takımı güçlü Bucaspor’u eleyerek gruplara kalmayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligde kayıp. Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 11. hafta maçları oynandı. Bu hafta Erzin Belediyespor deplasmanına konuk olan temsilcimiz, deplasmandan puansız dönüyor. Yenik duruma düştüğü Erzin Belediyespor karşısında beraberliği sağlayan temsilcimiz maçın son çeyreğinde yediği golle mağlubiyetten kurtulamadı.

İskenderun 5 Temmuz Stadyumu’nda oynanan maçı Sivas Bölgesi hakemleri Yakup Bakır, Mehmet Küçük ve Mustafa Arıöz üçlüsü yönetti. Daha çok orta saha mücadelesine sahne olan maçta ilk golü ev sahibi ekip buldu. İlk yarı bitmek üzereyken 44. dakikada ev sahibi ekibi öne geçiren golü Mehmet Karakeçili attı. İlk yarı bu sonuçla tamamladı.

İlk yarıya oranla ikinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan temsilcimiz aradığı golü 68. dakikada buldu. 64. dakikada Orçun Selduman'ın yerine oyuna dahil olan İbrahim Kongur oyuna yeni girdiği dakikalarda temsilcimize beraberliği getiren golü kaydetti. Erçin Ilgaz’ın ortasında kafayla topu filelerle buluşturan İbrahim Kongur durumu 1-1’e getirdi. 

Maçın son çeyreğinde daha etkili olan ev sahibi Erzinspor üst üste yaptığı ataklar sonrasında yeniden öne geçtiği golü buldu. 81. dakikada Emre Turgut’un attığı golle karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Öte yandan Gökhan Özkan ve Hakkı Helvacı'nın sarı kart gördüğü maçın 90. dakikasında rakibe yaptığı hareket sonrasında Coşkun Kılıç ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Vali Kerem Al maçı izledi

Gurbetteki az sayıdaki taraftarın takip ettiği maçı izleyenler arasında Osmaniye Valisi Kerem Al da vardı. Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, yönetici Ali Haydar Karabacak'ın takip ettiği maçta Bayburt eski Valisi Kerem Al takımımızı yalnız bırakmadı.  

11. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Balçova Yaşamspor - Bergama Belediyespor: 0-0
Ankara Demirspor - Kahramanmaraş BBSK: 0-0
Ayvalıkgücü Belediyespor - Etimesgut: 0-0
Sandıklıspor - Sakaryaspor: 1-2
Silivrispor - Orhangazispor: 2-0
Anadolu Üsküdar 1908 - Beylerbeyi: 0-1
Erzin Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare: 2-1
Kayseri Şekerspor - Van BBSK: 1-1
BB Erzurumspor - İstanbul Güngörenspor: 1-0
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
galerli 9 yıl önce

Hiç kimseden utanmıyorsunuz ,bari haberdeki bayan taraftarın halinden UTANIN...!