Kupada 5. Hafta hakemleri açıklandı

Türkiye Kupası'nda gruplarda oynanacak 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Kupada 5. Hafta hakemleri açıklandı
Bayburt Postası - Türkiye Kupası'nda gruplarda oynanacak 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçların hakemlerini belirledi. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Altınordu arasındaki karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek.

E Grubu’nda ilk maç 27 Ocak’ta Kayserispor-Fenerbahçe arasında oynanacak.  Temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise Altınordu’yu 28 Ocak’ta ağırlayacak. Gençosman Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. 

Rakip Altınordu, Bayburt'ta yara sarmak istiyor!

Öte yandan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpor’un Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altınordu, zor günler geçiriyor. Şampiyonluk parolasıyla başladığı PTT 1. Lig’de bir türlü dikiş tutturamayan İzmir’in güçlü ekibi, evinde Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 28 Ocak Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Altınordu, devreye mağlubiyetle başladı. Ligde 17. Hafta maçında Adana Demirspor’u ağırlayan kırmızı lacivertliler, fark yedi.  3-1’lik net skorla sahadan yenik ayrılarak ligde 7’nci mağlubiyetini alan Altınordu’da, hafta içi oynanacak kupa maçı öncesi keyifler kaçtı.

Güçlü transfer Bahattin Köse, Bayburt deplasmanında yok

Takımı adına karşılaşmanın tek golünü atan Bahattin Köse, maçta kırmızı kart gördü. Altınordu’nun devre arasında Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor’dan transfer ettiği ve takımın en etkili isimlerinden biri olması beklenen Bahattin Köse gördüğü kırmızı kart nedeniyle kupa maçında cezalı duruma düştü.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 28 Ocak Çarşamba günü Altınordu ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise ligde ikinci devreye İzmir deplasmanından aldığı 1 puanla başladı. Mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Balçova Yaşamspor karşısında 1-0 öne geçen temsilcimiz, galibiyeti koruyamayarak sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı. 

Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan temsilcimiz kupada ise iddiasını devam ettirmek için Altınordu'yu mutlaka yenmek zorunda. Gençosman'daki kritik maça taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Grupta kalan maçlar ve puan durumu şöyle:

5. Hafta / 28 Ocak 2015
Kayserispor – Fenerbahçe / Kadir Has Stadı

5. Hafta / 28 Ocak 2015
Bayburt Grup Özel İdare – Altınordu / Gençosman Stadı

6. Hafta / 4 Şubat 2015
Fenerbahçe – Bayburt Grup Özel İdare / Şükrü Saraçoğlu Stadı
Altınordu – Kayserispor / Atatürk Stadı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.