'Kupa namı' ligde geçmiyor!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Ankara Demirpor’u ağırladığı ve mutlak 3 puan beklediği 12. Hafta karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.

'Kupa namı' ligde geçmiyor!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Ankara Demirpor’u ağırladığı ve mutlak 3 puan beklediği 12. Hafta karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı. 90 dakika baskılı oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamayan temsilcimize Ankara Demirspor kalecisi Fatih Gülmez geçit vermedi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor,  rakibine pozisyon vermediği ve çok az sayıda pozisyon bulduğu karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılmak zorunda kaldı.

Gençosman Stadı’nda saat 13.00’da başlayan maçı hakem Yiğit Arslan yönetti. Maçın ilk çeyreği iki takımın orta alan mücadelesine sahne oldu. İlk yarıda tek etkili pozisyon 32. dakikada yaşandı. Kazım'ın ara pasında topla buluşan Gökhan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Gökhan'ın vuruşunda kaleci Fatih Gülmez gole izin vermedi. Güçlü rakibi oyun üstünlüğünü ele geçiren temsilcimiz gol için bastırdığı dakikalarda forvetler yine suskun kaldı. İlk yarı 0-0 sona erdi. 



İkinci yarıda baskısını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da Kazım, Gökhan, İbrahim Kongur ve İbrahim Halil Yaşar gole yaklaşan isimler olurken, günün başarılı ismi ise Ankara Demirspor file bekçisi Fatih Gülmez'di. 

Gol ayaklarından biri olan Gökhan’ın yine suskun kaldığı karşılaşmada teknik direktör Nevzat Türkoğlu’un forvet hattını güçlendirmek için yaptığı oyuncu değişiklikleri de sonuç getirmedi. Oyuna 79’da Ahmet Kaan’ın yerine dahil olan İbrahim Halil Yaşar son dakikada net bir pozisyonda golü bulamadı. Karşılaşma oyunu kendi yarı alanında kabul eden konuk takımın istediği gibi golsüz sona erdi.

İstifa eden Kobal’a sevgi gösterisi, Türkoğlu’na istifa çağrısı

Dün kulüpteki asbaşkanlığı görevinden istifa eden Hakan Kobal, maçın ikinci yarısında tribündeki yerini aldı. Sürpriz bir kararla kulüpteki asbaşkanlık görevi ile birlikte yöneti kurulu üyeliğinden de istifa eden Kobal’ın stada girişinde taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Kobal'ın ardından Milli Savunma Bakanı İstmet Yılmaz'ın Bayburt programını takip eden Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş de maçın ikinci yarısını izleyenler arasındaydı.

Öte yandan maçın bitimi ile birlikte taraftar grupları tepki gösterdi. Türkiye Kupası’ndaki tarihi başarının ardından ligde üst üste çıktığı 2 deplasman maçından da mağlup ayrılan ve Ankara Demirspor’u ağırladığı kritik 12. Hafta karşılaşmasında da hayal kırıklığı yaratan temsilcimizde taraftarın hedefinde teknik direktör Nevzat Türkoğlu vardı. Taraftarlar Türkoğlu’nu istifaya davet etti.

12. hafta sonunda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Ankara Demirspor: 0-0
İstanbul Güngörenspor - Silivrispor: 2-0
Orhangazispor - Anadolu Üsküdar 1908: 1-2
Sakaryaspor - Erzin Belediyespor: 3-0
Beylerbeyi - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1-0
Bergama Belediyespor - Sandıklıspor: 1-1
Etimesgut Belediyespor - Kayseri Şekerspor: 0-0
Kahramanmaraş BBSK - BB Erzurumspor: 4-1
Van BBSK - Balçova Yaşamspor: 0-1




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taraftar 9 yıl önce

istifa edecek hakan degil nevzat türkoglu olmalıdır.bu hocayla bu lig bitmez demiyeceyim biter ama kümeyede düşeriz yöneticiler neyi bekliyor.para ile getirdigin hocayı kovamıyosan neden yönetici oldunuz saygılarımla fenerbahçe bayburtta getirmek başarımıdır tartışılır ligdeki durum ap açık ortada.HOCA İSTİFA

Avatar
İdris DAŞTAN 9 yıl önce

Baybutrspor'umuzu Orhangazi maçında izledim, eskiden futbol oynamış bir kişi olarak derim ki, takımın acilen süratli güçlü bir forvete, bir orta sahaya, birde kesiciye ihtiyaç var. Birde bu hocayla olmaz. Oyunu okuyamıyor veya kadrosu sınırlı hamle yapamıyor. Devre arasında imkan varsa tecrübeli transferlere ihtiyaç var yoksa takım ligden düşecek yazık.

Avatar
taraftar 9 yıl önce

KAÇ KİŞİSİNİZ İSTİFA DİYEN HEEE.....MAÇ İZLİYOSUNUZ BEEEEE BUGUNE KADAR İZLEYEMEDİĞİNİZ MAÇI ....SİZ HARBİ BAYBURTLULAR OLSANIZ SONUNA KADAR TAKIMIN HOCANIN YANINDA OLURSUNUZ....ŞU TAKIMM VARYA BİR VEYA İKİ NOKTA TRANSFER YAPSINNN KİMSE TUTAMICAK BU BOŞ KONUŞANLARDA UTANMAYI BİLİYOLARSA TAKIMDAN DA HOCADAN DA ÖZÜR DİLİCEK....GOL YEMİYONUZ GOLLLLL.....6 NET POZİSYON VAR GOL OLMUYO NEDEN KEM GÖZLERDENNNNN....ALLAHINIZ SEVİRSENİZ DE GİDİN YAA ....DÜŞÜN ARTIK TAKIMDAN DESTEK OLMUYOSANIZ ...ADAMIN CANINIDA SIKMAYIN.....

Avatar
Taraftarız 9 yıl önce

Bakıyorum hoca istifa et çoğaldı.Tamam hoca istifa etsinde sıkıntı hoca değil ki duran top harici gol atamıyoruz.Elimizdeki malzeme bu hoca ne yapsın.Forvet isteyin kanat oyuncu isteyin.Hocada ne yapıyorsa yapsın artık

Avatar
taraftar 9 yıl önce

canın sıkılsa ne yazar sanamı sorup düşüncemi yazacaktım taraftar olarak diyorumki bu gidiş iyi degil hoca gitmeli ismail yıldızoglu bayburtluyum her maçada gelicem görüşümüde yazacayım iyi olur alkışlarım kötü olur eleştirrim

Avatar
bayburt 9 yıl önce

hoca ne yapsın ..karşı karşıya gol atamıyorlar..hocamı cıksın gol atsın..el insaf..hocaya laf atanlar fenerbahce macını izlemesin..cünkü bu hoca sayesinde fenerbahceyle kupada bayburt..

Avatar
emrecan @bayburt 9 yıl önce

hocayı met eden arkdaş bi gün sahaya gelipte idman izlee bak bakalım bu hoca gol için hangi cabayı gösteriiyoo takım idman yaparken senin met ettiğin hoca takıma arkasını dönmüş birileri ile konuşuyo kimin ne vurduğunamı bakıyoo yoks hocnın arkasında göleri varda benmii göremedim bikere tenezül edip bii aşafman dahii giymeden maça çıkan hocaa akıol edip hakemin durduğu taraf daki kulü beyii bile almayı akıl edemeyen hoca rakip takıma yan hakemin orayı kaptırmış rakip takımın hocası hakemi etkiliyo daha hangii özelliğini yazım bii gün idmana katıl da gör bakalım gol için hangii çalışmaları yaptırıyoo bii gör ondan sonra savun