Kötü gidişat farkı da getirdi

BAL Ligi temsilcimiz Bayburt Belediyespor kötü gidişatını sürdürüyor.

 Kötü gidişat farkı da getirdi
Bayburt Postası - BAL Ligi temsilcimiz Bayburt Belediyespor kötü gidişatını sürdürüyor. Ligin 8. haftasında Gençosman Stadyumu'nda Arhavspor'u konuk eden Bayburt Belediyespor maçtan 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.

Gençosman Stadyumu'nda saat 12.30'da başlayan ve 19. dakikada Behsat Türk'ün kendi kalesine attığı golle Arhavispor'un 1-0 öne geçtiği maçta, Arhavispor'a farkı getiren golleri; 21. dakikada Mustafa Burak Karayar, 23 ve 25 dakikalarda Yiğit Kasaboğlu, 27 ve 73. dakikalarda Hurşit Yaldız, 34'te Mustafa Burak Karayar, 37'de Çağlar Biryol ve 55'te Ebubekir Göze kaydetti. 

Ligde puanla tanışamayan tek takım olan Bayburt Belediyespor 9. haftada Yomraspor deplasmanına konuk olacak.                                                


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akif özeler 9 yıl önce

bir takım da hiç mi takım ruhu olmaz. adamlar ezdiler bizi. tek kale maç yaptılar resmen. tüm golleri kaleciye karşı karşıya attılar. defans denen bişey yok ayıp gerçekten