Korkut Ata Anadolu, Türkiye şampiyonasına veda etti

Bayburt Korkut Anadolu Lisesi, Türkiye Liseler Arası Şampiyonası'na yarı final mücadelelerinde veda etti.

Korkut Ata Anadolu, Türkiye şampiyonasına veda etti
Bayburt Postası - Bayburt Korkut Anadolu Lisesi, Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası'nın yarı final mücadelelerinde grup sonuncusu oldu.

Trabzon'da yapılan Liseler Arası Gençler Futbol Turnuvası'nın grup birincisi olduktan sonra Samsun'da gerçekleşen  Türkiye Liseler Arası Futbol Yarı Finaline katılan Bayburt Korkut Anadolu Lisesi hayal kırıklığı yaşattı. Kahramanmaraş, Kocaeli ve Rize illeri ile aynı gruba düşen Bayburt Korkut Anadolu Lisesi oynadığı 3 maçtan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak grup sonuncusu oldu.

İlk maçında Kahramanmaraş Lisesi'ne 3-0, ikinci maçında Kocaeli Lisesi'ne 5-0 yenilen Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi, gruptaki tek puanını Rize Lisesi ile yaptığı maçtan aldı. 1-1 biten maç sonunda sadece 1 puan alabilen Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi turnuvaya yarı final mücadelelerinde veda etti.

İlgili haber:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAVAŞ KARABULUT 9 yıl önce

Bayburt'umuzu oralarda temsil etmeniz bile bizleri mumnun edmiştir.Tecrübe açısından böyle organizasyonlara daha fazla katılmamız gereklidir. Emeği geçen her kesimi ve sporcu öğrencilerimizi kutluyorum.İnşallah daha iyi dereceler yaparsınız.