Kop'ta sezon açılıyor mu?

Kop Dağı Kayak Merkezi yeni sezonu açıyor mu?

Kop'ta sezon açılıyor mu?
Bayburt Postası - Kop Dağı Kayak Merkezi yeni sezonu açıyor mu? Ocak ayına rağmen kar yağışının mevsim normallerinin altında seyrettiği Bayburt’ta bugün etkili olan yağışlar, en çok kayakçıları sevindirdi.

Son yıllarda kayak sezonunun geç başladığı Kop’ta bu yıl daha erken açılış bekleniyor. Yağışların etkisini arttırması ile Kop Dağı'nda kar kalınlığı 50 cm'yi geçti ve kayak sporu için elverişli hale geldi.

Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olmaya aday Kop Dağı Kayak Merkezi, son yıllarda karın geç yağması nedeniyle kayakçılar bakımından sıkıntılı günler geçirmişti. Geçmiş yıllara göre kar yağışının biraz daha erken başladığını ifade eden kayakseverler ise yağışlarla birlikte bu yıl kar kalitesinin yüksek olacağını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.