Kop'ta kayak ve kızak keyfi

Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kop Dağında kayak ve kızak yarışmalarıyla sona erdi.

Kop'ta kayak ve kızak keyfi

Bayburt Postası - Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kop Dağında kayak ve kızak yarışmalarıyla sona erdi. Bilim Eğitim Kültür Derneği (BEKDER) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen yarışlarda keyifli anlar yaşandı. Kayakçıların kıyasıya yarıştığı etkinlikte gençlerin kızak keyfine protokol üyeleri de eşlik etti.



Kurtuluş günü etkinliklerinin finali olma özelliğini taşıyan yarışma erkeklerde U12, U16 ve U21 olmak üzere üç kategoride yapılırken, bayanlarda ise U16 olmak üzere tek kategoride gerçekleşti.

Yarışlar sonunda erkekler U12 kategorisinde Gürkan Kovar birinci, Selahattin Birgül ikinci, Abdullah Dursun üçüncü olurken, U16 kategorisinde ise Enes Dağ birinci, Alparslan Kuyruk ikinci, Mustafa Güler üçüncü oldu. 



Erkeklerin yarıştığı bir diğer kategori olan U21 de Furkan Kovar birinci, Ertuğrul Şener ikinci, Fırat Şener üçüncü olarak kürsüye çıktı. Bayanların yarıştığı tek kategori olan U16 da ise Gülnida Şahin birinciliği alırken, Beste Akçay ikinci, İkbal Gönül Şipal üçüncü oldu.

Yarışların ardından kupa törenine geçildi. Dereceye giren sporcular ödüllerini Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun ve İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Faruk Kılıçaslanoğlu’nun ellerinden aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.