Kop Kayak Merkezi'nin 'snowtrack'ı geldi

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karslıoğlu, Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın girişimiyle snowtrack kazandırıldığını söyledi.

Kop Kayak Merkezi'nin 'snowtrack'ı geldi
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karslıoğlu, Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın girişimiyle snowtrack kazandırıldığını söyledi.

Karslıoğlu, Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın önceki hafta Bayburt ziyaretinde müjdesini verdiği snowtrackın merkeze geldiğini açıkladı.

Geçmiş yıllarda kayak merkezinde kullanılan eski snowtrackların sürekli arızalandığını belirten Karslıoğlu, "Bu durumda merkezimizde verimli kayak yapılmasını engelliyordu. Güvenli kayak yapmanın temel aracı bu kar ezme aracıdır. Bayburt olarak bunun eksikliğini yıllardır hissediyor ve yaşıyorduk." dedi.
Karslıoğlu, bu durumun bir sonucu olarak kayak milli takımına sporcu verilemediğini belirterek, "Ancak bugün son model bir kar ezme aracına sahip olduk. Bu aracı Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne kazandıran başta Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere AK Parti Bayburt Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu ve Bayburt Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu'na spor camiası ve tüm Bayburtlular adına teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Karslıoğlu, Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne kazandırılan snowtrackın maliyetinin 1 milyon 250 bin lira olduğunu da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre ŞİPAL 7 yıl önce

Bir teşekkürüde bu spora gönüllerini ve yıllarını veren emektar hocalarımız hak ediyor bence. Bu vesileyle fırtına, tipi demeden Bayburt'un evlatları kayattan mahrum kalmasın diye her türlü olumsuzluklara rağmen kop dağında kayak yapılanmasının öncüsü olan hocalarımız Zeki ŞİPAL ve İsmail ŞİMŞEK'e teşekkür ederim.

Avatar
Sanayi Esnafı 7 yıl önce

Tek eksiğimiz buydu bakan beyi tebrik ederim en büyük yatırımı yaptı işsizlik tarih olur.Evimize ekmek götüremiyoruz açız şimdi karnımız doyacak mı bırakın üç beş zengin bebesini 10 - 15 kişiyi sevindirmeyi murat efendi bilgisayar işini bırakıp kayak işine el atmış.