Konursuspor, Trabzon deplasmanındaydı

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta 6. hafta maçları tamamlandı.

Konursuspor, Trabzon deplasmanındaydı
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta 6. hafta maçları tamamlandı. BAL Ligi temsilcimiz Konursuspor, Trabzon deplasmanında Araklı Karaderespor'un konuğu oldu. Ligde henüz puanla tanışamayan Konursuspor, 6 haftayı da farklı mağlubiyetle kapattı. Maç evsahibi Araklı Karaderespor'un 7 farklı galibiyetiyle sona erdi.

Araklı İlçe Stadı'nda saat 12.30 başlayan maçta evsahibi Araklı Karaderspor'a farklı galibiyeti getiren golleri; 35 ve 39. dakikada kaptan Mehmet Sinan Söylemez, 57'de Osman Gıdık, 66'da Hüseyin Albayraktar, 75'te Erkan Kahraman, 89 ve 90. dakikalarda Onur Kılınç kaydetti.

Hafta içi oynanacak maçta Erzincan deplasmanında Tercan 17 Şubatspor ile karşılaşacak olan Konursuspor 14 takımlı ligde 13. sırada yer alıyor.

6. haftada alınan toplu sonuçlar şöyle:

Araklı Karadere SK - Konursuspor: 7-0
Aşkale Belediyesi - Ardeşenspor: 2-0
Çayelispor - Tercan 17 Şubat: 5-2
Serhat Ardahan - Trabzon Kanuni: 1-1
Arhavispor - Zağnosspor: 1-1
Gümüşhane Telekom - Iğdır Aras: 0-1
Maçkaspor - Sarıkamış Belediyespor: 1-0  

Anahtar Kelimeler:
BAL LigiKonursuspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.