Konursuspor'da yine hüsran

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Konursuspor, 2. haftayı da puansız kapattı.

Konursuspor'da yine hüsran
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Konursuspor, 2. haftayı da puansız kapattı. Konursuspor için 2015-2016 sezonu iyi başlamadı. Ligin ilk haftasında Zağnosspor’a 5-1 mağlup olduktan sonra bu hafta Trabzon Kanuni FK’yı evinde ağırlayan temsilcimiz,  rakibine 5-0 mağlup oldu.

Bayburt Suni Çim Saha’da oynanan maç saat 14.00’da başladı. Hakem Celal Demircan’ın yönettiği karşılaşmada 3 gol ilk yarıda geldi. 6. ve 42. dakikalarda Eray, 33. dakikada Yusuf, Trabzon Kanuni FK’yı 3-0 öne geçiren golleri attı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Konuk takım, karşısında ikinci yarıda da bir varlık gösteremeyen Konursuspor, 65'te Volkan ve 75'te Gökçe'nin bulduğu gollerle 5-0 geriye düştü.

Konursuspor, bu sonuçla grupta puanla henüz tanışmayan 5 takımdan biri oldu. 3. hafta Tercan 17 Şubat'la karşılaşacak olan temsilcimiz, deplasmanda oynayacağı bu maçtan artık puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyor.

2. hafta sonunda alınan sonuçlar ve puan durumu:

*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilhan Atas 9 yıl önce

Bìzim köyün takımında cooooookkk bilen olduğu için bu halde... futbolu bilmeyip yada bilmismik yapma gibi huyları olanlar halen aktif rol üstleniyor...başarılar inşAllah üst sıralarda kalma olasiligimiz yüksek olur