Konursuspor, BAL Ligi hedeflerini açıkladı

BAL Ligi'nde stretejisini "kalıcı" olmak üzerine kuran Konursuspor, futbolcu kadrosunun tamamının Bayburtlu gençlerden oluşuyor olmasını ise avantaj olarak görüyor...

Konursuspor, BAL Ligi hedeflerini açıkladı
Bayburt Postası - Yeni sezonda Bayburt'u ilk kez BAL Ligi'nde temsil edecek olan Konursuspor temkinli. BAL Ligi'nde stretejisini "kalıcı" olmak üzerine kuran Konursuspor, futbolcu kadrosunun tamamının Bayburtlu gençlerden oluşuyor olmasını ise avantaj olarak görüyor. 

28 Ağustos’taki kura çekiminin ardından BAL Ligi'nde yer alacağı grup ve rakipleri belli olacak olan Konursuspor'a, Çalhanoğlu ailesi ise tam destek veriyor. Kendilerini maddi zorlukların beklediğini dile getiren Kulüp Başkanı Tevfik Köroğlu, sponsor desteği beklediğini ifade ediyor. BAL Ligi'nde kalıcı olmak istediklerini söyleyen Köroğlu, bir diğer amaçlarını ise "Bayburt Grup'a veya üst liglerdeki takımlara futbolcu vermek" olarak açıklıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.