Konursu, erteleme maçında Zağnos'la karşılaştı

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta Bayburt'u temsil eden Konursuspor erteleme maçında Trabzon ekibi Zağnosspor'la karşılaştı.

Konursu, erteleme maçında Zağnos'la karşılaştı
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta Bayburt'u temsil eden Konursuspor erteleme maçında Trabzon ekibi Zağnosspor'la  karşılaştı. Karşılaşma Zağnosspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi. 

24 Ocak'ta oynanan ve Zağnosspor'un 1-0 önde olduğu 32. dakikada yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maç bugün oynandı. 1 Nolu Semt Sahası'nda saat 12.00'de başlayan maçın 90 dakikası Zağnosspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Zağnosspor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Cumali Bulut, 54 ve 74'te Doğukan Bayraktar atarken, Konursupor'un tek golünü ise 82. dakikada Tugay Karatay kaydetti. 

Konursupor'un 7 puanla son sıralarda yer aldığı lide Zağnosspor ise aldığı galibiyetle puanını 35'e yükselterek lig lideri Iğdır Aras'ın ardından ikinci sırada yer aldı. 

Anahtar Kelimeler:
ZağnossporKonurususpor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.