Kobal: “Artık kendi yıldızımızı çıkarmak istiyoruz“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Onursal Başkan Abdurrahman Şentürk'ün direktifleri doğrultusunda altyapı çalışmalarına hız verdi... İşte detaylar...

Kobal: “Artık kendi yıldızımızı çıkarmak istiyoruz“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Onursal Başkan Abdurrahman Şentürk'ün direktifleri doğrultusunda altyapı çalışmalarına hız verdi. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da, altyapının başında takımın tecrübeli isimleri görev alıyor.

Haftanın 3 günü yaklaşık 30 sporcunun katılımıyla devam eden çalışmaları izleyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor As Başkanı Hakan Kobal, sporculara tatlı ikram ederek, teknik heyetten bilgi aldı.

Yeni dönemde altyapıya daha fazla önem vereceklerinin altını çizen Kobal, "Artık Bayburtlu yıldızlar yetiştirmek istiyoruz. Altyapımızı bu takımın altyapısından gelen oyuncularımıza emanet ettik. İnşallah Bayburtlu yeni yıldızlar yetiştireceğiz" dedi. Kobal, teknik heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor eski futbolcuları Oğuzhan Köse, Mustafa Tekdemir ve Malik Şap'ın antrenör olarak görev aldığı altyapı oluşumunda, Bayburtspor profesyonel takımında uzun yıllar kalecilik yapan Bünyamin Şimşek ise kaleci antrenörü olarak görev alıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 9 yıl önce

muhtesem bır dusunce ortaya konulmuş ınsallah bu genclerden takıma oyucular yetişecektır..

Avatar
ilke 9 yıl önce

Ama daha tecrübeli bir antrenör olsaydi iyi olurdu mete Türker hoca gibi çünkü bu işler de teknik taktik bilgisi çok önemli gelen arkadaş lara lafim yok ama daha tecrübeli isimler lazım

Avatar
İlker 9 yıl önce

Çok merak ediyorum bu dediğin adamlar çok tecrübeli olmalarına rağmen kaç tane adam yetiştirip kaç adam dışarı sattılar......Bayburttun efsane hocasıda bunların başında...Bi Dost.