Kılıç Kardeşler şampiyonaya damga vurdu

Bayburtlu Bilardocu kardeşler Türkiye Şampiyonasına damga vurdu.

Kılıç Kardeşler şampiyonaya damga vurdu
Bayburt Postası - Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası Yıldızlar U17’de Türkiye Şampiyonu olan Muharrem Kılıç ve aynı şampiyonada 3. olan kardeşi Ahmet Kılıç kupalarını Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ensar Ercan'ın elinden aldı. 

Bilardocu şampiyon kardeşler Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse tarafından da  ödüllendirildi. Şampiyonadan dönen sporcuları ve antrenörlerini ağırlayan Köse, burada yaptığı açıklamada “Bayburt’ta bilardo anlamında bizim güzel bir altyapımız var. Belki bir çok kişi farkında değil ama bilardoda Bayburt bir marka. Bundan bir yirmi yıl öncesine gidersek Bayburt’ta kıraathanelerde müsait bir köşesinde bilardo masası olurdu. Ve çok iyi bilardocular vardı. Tabi o zamanlar bilardo bir spor dalı olarak görülmüyordu. Daha sonra bilardo federasyonu kuruldu ve bilardo bir spor dalı olarak uygulanmaya başlandı. Ben Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür olarak çok mutluyum. Dile kolay Muharrem Kılıç Türkiye şampiyonu oldu. Ve aynı zamanda bu milli takım sporcusu olduğunun da tescili. Bu yönüyle de gurur duyuyoruz. İnşallah başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Madalya konusunda iddialı bir iliz”

Bayburt’un bir çok spor dalında iddialı bir olduğunu vurgulayan Köse, “Aynı zamanda 3 bant milli takım antrenörümüzde bizim şu anki antrenörümüz Cevdet Türker. Bunu da bütün Bayburtluların bilmesini istiyorum. Bu konuda da özellikle şöyle bir temennim var. Biz bir çok spor dalında özellikle de madalya söz konusu olduğu zaman iddialı bir iliz. Bu yıl karate, kayak, masa tenisi, bilardoda Türkiye dereceleri yaptık. Bu beş branşta iddialıyız. Bundan sonra yatırımlarımızı bu spor dallarına biraz daha fazla yapacağız.”

“Sponsorluk desteği bekliyoruz”

Sporcular için sponsor desteği beklediklerini de dile getiren Köse, açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Özellikle bu çocuklarımız yarışmalara gittikleri zaman biz bu spora gönül vermiş, hali vakti yerinde iş adamlarımızdan sponsorluk desteği bekliyoruz. Evet biz bu kardeşlerimizi devletimizin desteğiyle yarışmalara gönderiyoruz. İlimizi çok güzel şekilde temsil ediyorlar, derecelerde getiriyorlar mutlu oluyoruz ancak bu manada desteklenirseler çok daha kaliteli işlerin altına imza atacaklarına inanıyorum.”

Köse ardından sporculara hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.