Kendi tarihini yazacak!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Türkiye Kupası'nda kendi tarihini yazmak istiyor.

Kendi tarihini yazacak!
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Pendikspor ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tur atlarsa kendi tarihini yazacak. Bu yıl 53.'sü düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakalarında 2. Lig takımlarından Pendikspor’la eşleşen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor geçtiğimiz yıl 2. turda elendiği rakibini bu defa geçip tarihinde ilk defa 3. tura yükselmeyi hedefliyor.

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Pendikspor, oldukça başarılı bir performansa sahip. Ligde 3 haftayı geride bırakan konuk ekip 3 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti. 1 maç eksikle 3. sırada bulunduğu ligdeki başarılı grafiğini kupada da devam ettirmek isteyen Pendikspor karşısında tur arayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor taraftarları önünde tur sevinci yaşamak istiyor.

Hakem Salih Salar’ın yöneteceği karşılaşma Gençosman Stadı’nda (24 Eylül 2014 Çarşamba) saat 14:30’da başlayacak. Karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

54 takımdan biri olmak istiyor

1. turu geçen 35, Spor Toto 2. Lig'den 37, PTT 1. Lig'den 18 ve Spor Toto Süper Lig'den 8 takımın mücadele edeceği 2. tur maçlarının ardından 49 takım bir üst tura kalacak. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bir üst tura kalması halinde Süper Lig'de mücadele eden 5 takımın daha dahil olacağı 54 takımdan biri olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
david 10 yıl önce

akıllara zarar o kaleci ilemi 3.maçtır tam yendik diyoruz kaleci selçuk bırakmıyo

Avatar
yakup 10 yıl önce

Hadi bayburt yaşat bize bu sevinci neden olmasın herkez görsün büyüklüğünüzu